Berneen apie dainininkės karjerą Katare: nori dainuoti – turi gauti valstybės leidimą

  • Teksto dydis:

Į Lietuvą trumpam grįžusi buvusi laidos KK2 vedėja Berneen Candice Čereška išskirtiniame interviu pasakojo, kad šiuo metu siekia muzikinės karjeros Katare ir dirba su vienu žymiausių prodiuserių Jungtinėse Amerikos Valstijose, kuriuo pasitiki net superžvaigždės.

„Jis yra labai geras žmogus, labai fainas, dirba su visais – Fergie, Missy Elliott, Rihanna. Mes kartu kuriame tris dainas“, – šį trečiadienio vakarą 19.30 val. LNK laidoje KK2 pasakos Berneen.

Tačiau moteris atskleis, kad, norint dainuoti Katare, tam reikia valstybės leidimo: „Sako, jeigu tu nori dainuoti, tau reikia licencijos. Viename koncerte reikėjo dainuoti ir man jos nedavė, nes sako, kad per seksi tavo drabužiai. Tokios žvaigždės kaip Nicki Minaj ir Beyonce taip pat negauna leidimo dainuoti“.

Viename koncerte reikėjo dainuoti ir man licencijos nedavė, nes sako, kad per seksi tavo drabužiai. Tokios žvaigždės kaip Nicki Minaj ir Beyonce taip pat negauna leidimo dainuoti.

Berneen pasakos, kad Katare moterys vaikšto su čadromis ir burkomis, būna paliktas tik tarpas akimis, negalima rodyti jokio nuogo kūno. „Mano mama rėkia: nerodyk papų, nerodyk to, nerodyk ano“, – pasakos Berneen.

Prieš išvykdama gyventi į Katarą, Berneen Lietuvoje siekė dainininkės karjeros, mokėsi lietuvių kalbos, susirado vyrą Andrių. Šiuo metu Berneen vyras dirba naftos kompanijoje: „Mes niekada nebuvom tokia pora, kuri skaičiuoja, kad čia tavo pinigai, o čia mano. Nors visi norėjo įrodyti, kad Andrius – toks vargšelis berniukas, kuris sunkiai dirba Londone“.

Moteris atskleis, kad persikelti gyventi į Katarą paskatino jos tėvai, mat jie jau kurį laiką ten gyveno. „Pradžioje atvažiavom tik atostogauti. Buvo labai įdomu, net negali įsivaizduoti, kad čia tokia šalis, kur vien smėlio dykumos. Doha – kaip miražas, labai įdomus ir mums labai fainas miestas“, – kalbės Berneen



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vila

Vila portretas
Vaizdelis tikrai nekoks. Isstorejusi labai ir tikrai negrazu,na, ir vulgariai atrodo apsinuoginusi. Anksciau buvo labai faina mergina,dabar ...

Atleisk,bet tokia nuomone.

Atleisk,bet tokia nuomone. portretas
Teisingai sako.Atrodai kaip prostitute.Buvai labai normali ir musu ziurovu megstama ,o dabar baisu ziureti i ka pavirtai.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių