„B‘Avarija“ atgaivins prieš dešimtmetį hitu tapusią savo dainą

  • Teksto dydis:

Ar pamenate legendinę grupės „B‘Avarija“ dainą, kurioje jie dainavo „Kažkam čia pragaras, kažkam čia rojus, tauta ant baro šėlsta atsistojus“? Prieš daugiau nei dešimtmetį sukurta daina tuomet tapo tikru hitu.

Vakar grupės nariai internete paskelbė, kad ši daina jau netrukus atgims TV3 vasaros realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“, tapdama projekto himnu. 

„Mes džiaugiamės, kad parašėme šį kūrinį, kuris kažkuria prasme yra tikras gyvenimo atspindys. Vienos dienos mums atrodo fainos, gražios, esame dėmesio centre, turime pinigų ir gyvename kaip rojuje. Bet užtenka tik kelių akimirkų ir nepasisekus jaučiamės kaip pragare. Tikrai smagu, kad ši skambi daina taps, ko gero, geriausio metų projekto daina“, – kalbėjo grupės „B‘Avarija“ narys Juozas Liesis.

TV3 televizijos eteryje jau netrukus prasidėsiančio realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ veiksmas vyks dviejuose greitkelyje Kaunas–Klaipėda įsikūrusiuose baruose. Čia dirbs ir viena su kita konkuruos dvi dalyvių komandos po šešis žmonės. Projekto kūrėjai jau atrinko dvylika talentingų, charizmatiškų, bebaimių dalyvių, kurie netrukus apsigyvens savo naujuose namuose ir susirungs dėl didžiojo prizo bei šlovės.

Pasak ne vienerius metus televizijoje dirbančio J. Liesio, tai bus vienas ryškiausių projektų. „Mes labai džiaugiamės, kad toks projektas bus eteryje. Tai bus nerealiausias ir tikriausias realybės šou visoje televizijos istorijoje. Tai bus tikro gyvenimo iliustracija, kur bus ryškiausia meilė, ryškiausia neapykanta, pastangos dirbti ar bėgimas nuo darbo. Viskas, kas yra tikrame gyvenime, bus šiame šou“, – tikina dainininkas.

Paklaustas, ar lankytojai sulauks „B‘Avarijos“ pasirodymo greitkelyje įsikūrusiuose baruose, Juozas šmaikštavo, kad viskas priklausys nuo honoraro dydžio. „Kai tik bus galimybė, mes tuose baruose būtinai apsilankysim, o kai mes apsilankom, be dainų neapsieinam. O šiaip viskas labai paprasta: bus pinigų – bus „B‘Avarija“, nebus pinigų – nebus „B‘Avarijos“, – juokėsi J. Liesis.

Realybės šou „2 barai. Gyvenimas greitkelyje“ kuria net trys patyrę prodiuseriai: Rolandas Skaisgirys, Arūnas Valinskas ir Dominykas Kubilius. Dalyvių komandoms vadovaus televizijos žiūrovų pamilta Gerda Stiklickienė ir humoristas Vitalijus Cololo. Tiesiogines projekto transliacijas ves naujas vedėjų duetas – Vaida Skaisgirė ir Justinas Jankevičius.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių