A. Baukutė po skandalo laidoje: man jau ieško kapo duobės

  • Teksto dydis:

Praėjusį savaitgalį Lietuvos visuomenę sukrėtė skandalas, kurio epicentre atsidūrė aktorė Asta Baukutė. Vienoje nacionalinio transliuotojo pramoginėje laidoje nesuvaldžiusi savo emocijų moteris parodė itin dviprasmišką, A. Hitlerį vaizduojantį gestą. Atvirame interviu aktorė prisipažins, kad praėjusi savaitė jai buvo viena sunkiausių gyvenime.

Kilus skandalui socialiniuose tinkluose įsiliepsnojo arši diskusija. Laida, kurioje pasirodė A. Baukutė, buvo nutraukta, o ši istorija sulaukė atgarsio ir užsienio spaudoje. Vieni smerkė Astą, kiti bandė ją pateisinti. Pati aktorė nusprendė duoti vienintelį interviu televizijai ir tik gyvenimo būdo laidai „Raudonas kilimas“ moteris sutiko atvirai papasakoti apie incidentą ir įvykius po jo.

„Savijauta yra labai sunki. Aš esu moteris, toks pats žmogus kaip ir visi. Kad raminamuosius gėriau irgi neslėpsiu“, – išskirtiniame interviu gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“ prisipažins A. Baukutė.

„Atsiprašau už visus“

„Aš visų labai atsiprašau, tai buvo nesusipratimas. Taip, iškėliau ranką. Labai atsiprašau, kad kažkas įžvelgė tai, kas man net į galvą neatėjo. Atsiprašau už tą nesusipratimą, kuris įvyko. Tai yra bendra visų klaida, tai yra ne vieno žmogaus klaida. Ir aš už visus atsiprašau“, – laidoje visų Lietuvos žmonių atsiprašys A. Baukutė.

Garsi moteris prisipažins, kad dėl kilusio skandalo, kurio ji nepamirš niekada, sulaukė ir grasinančių žinučių: „Nužudyti, sušaudyti kaip žydę... Visokių yra. Kiek supratau, man jau kažkas ieško kapo duobės“.

Antroji laidos istorija ne ką mažiau intriguojanti ir jaudinanti. Jos herojus – žinomas atlikėjas Radži – kartu su „Raudono kilimo“ komanda leisis į neeilinę kelionę. Dainininkas lankysis Ukrainoje ir Rusijoje, kur pirmą kartą po senelio mirties aplankys jo kapą, o jo močiutė atskleis, kokios griežtos taisyklės galioja romų namuose.

Kaip po ažiotažą sukėlusio skandalo šiandien gyvena A. Baukutė? Ką išgyvena keturi moters vaikai? Kokios taisyklės ir tvarka galioja Ukrainos romų namuose? Visi atsakymai TV3 gyvenimo būdo laidoje „Raudonas kilimas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Dzoni

Dzoni portretas
Baukutės kaltė mažesnė negu tų, kurie ją, su dar gausia aukštaičių aktorių grupe iškėlė į Lietuvos meno padanges. Žemo lygio jų pasirodymai ar kalbėsime apie Tatas, ar apie Myželytę, ar apie Baukutę. Bet ką padarysi, kad Lietuvoje kultūra įstumta į srutų duobę.

R...

R... portretas
Baukutę kaip aktorę matau tik ,,Dviračio šou''laidoje.Ten ji nepakartojama,o šiaip...niekur kitur nemačiau.O tose visokių ne itin aukšto lygio šou ten ne vien ji nusišneka.Pastebėjau,,kad kuo žemesnio lygio vertintojas,tuo labiau stengiasi į save žiūrovų dėmesį patraukti savo nekultūringu nusišnekėjimu,įžeidžiais užgauliojimaais.Baukutė susireikšminti irgi stengiasi originaliai-tai,būdama Seime,atsineša vaiką per posėdį žindyti,tai dabar vėl elgėsi kaip paprasta neišmanėlė.

o kur policija?

o kur policija? portretas
Kažkokie perdėto jautrumo judofilai grąso mirtimi, o policija nieko nedaro. Dėl griežtesnio žodžio prieš homoseksualus ne vieną policija užtampė, Garliavos įvykių metų ar ne 5 žmones vien prie savižudybės privedė. O dabar nieko nedaro. Matyt, kartu su šefu Skverneliu pyksta ant visuomenės toliau, kad nepakankamai atlyginimus jiems pakėlė, nes šildymui PVM nepadidėjo.
VISI KOMENTARAI 19

Galerijos

Daugiau straipsnių