A. Bandžius sunkiai išgyvena skyrybas – jam sušlubavo sveikata

  • Teksto dydis:

Advokatas Albertas Bandžius sunkiai išgyvena skyrybas su mylimąja Sigute. Vyrui dėl nuolatinio streso ir nervų taip susuko stuburą, kad šis vos gali pajudėti.

„Visas viešumas žmogų paliečia, o mano jautriausia vieta – stuburas. Pajutau, kad pradėjo skaudėti“, – KK2 laidoje šį antradienio vakarą, 19. 30 val., pasakos A. Bandžius.

„Gydytoja sakė, kad skausmai yra nuo stuburo nervų – prieš metus darė operaciją... O toks santykių aiškinimasis nėra malonus dalykas. Esu vidumi stiprus, bet, matyt, organizmas nėra pavaldus ir reaguoja į nervus“,  – kalbės A. Bandžius.

Grįžęs iš ligoninės Albertas patyrė dar vieną smūgį – socialiniame tinkle „Facebook“ Sigutė paskelbė, kad vyras jai negrąžina pėdkelnių.

„Man ji parašė, kad organizuoja akciją, kad daug žmonių pasirašė. Bet juk visi matė, kad tie daiktai palikti pas mane dėl kitų priežasčių“, – sakys A. Bandžius.

Praėjusią savaitę laidoje KK2 rodyto reportažo metu Albertas sutiko atiduoti visus Sigutės daiktus, tačiau ši jų neatsiėmė ir išvyko į ligoninę daryti operacijos. Albertas televizijos žiūrovams rodys, kad Sigutės daiktai gražiai sudėti ir laukia, kol ji pati juos atsiims.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
Melagis,sunku pajudeti,laksto kaip erzilas ..nu nematyciau,nezinociau tyleciau...,nu bet ir aktorius geras..slykstu..,net tikrai ,dar mane yra izeides,nors as isvis nei prie ko..tai ,kaip Sigute su juo dar galejo buti kartu? Man isgirdus tik A.Bandzius koktu darosi,pykina..Jei ji palygint duotu su kokiu zymiu zmogum..tai ,kad ir V.Landsbergiu,tai V.Landsbergis pries A.Bandziu dar svetuolis atrodytu,nors abu labu tokie pat.

Anonimas

Anonimas portretas
Matai jam suslubavo sveikata del skyrybu su mylimaja... :DDD ,O ,kad pats traumuoja vaikus , ir vienam is tevu ir slubuot sveikata pradejo ,kada padeda ir dar pats nuteikineja vaikus , savo ginamojo pusen,tai cia geras ir gerai darantis advokatas..? Tokiam tik tokiose bylose ,kaip Daktaro dirbt,o ne civilinese,kur vaikus liecia..Tu mylimuju dar bus ir ne viena ,kaip pats pasakes yra ..cituoju " geriau nakciai prostitute pasiimti,nei zenytis,ir pigiau ,ir jokiu isipareigojimu,bei islaikymu" ,tai va koks jo "pergyvenimas" del skyrybu su Sigute. O kad vaikam vienam is tevu padeda gyvenima traumuot kartu su vienu is tevu ,tai jam nusispjaut.. man sakytu skiriam tau tavo buti ginamu A.Bandziu advokatu,as patikekit SUMOKECIAU PATI ,KAD TIK JO MAN NESKIRTU,NET UZ DYKA...A.Bandziau,esate savimyla,ziurite tik pinigus,o kad nukentet gali vaikai ir gyvenimas ju,paciam nusispjaut,svarbu mokama , uz pinigus ,teva ,motima parduotumet ir geriau jau jus butu pasaline is advokatu kontoros..Melagis..

Czv

Czv portretas
Bet kad tu advokate kvailas esi,nesupratai ko jai reikėjo iš tave.Tavo advokato paslaugų nemokamai.Juokas ėmė į juis žiūrint per TV laidą.Atrodė kad abu meluoja,jos tikslas aiškus ,jo nelabai. Sigutė aferistė tiesiai -šviesiai.Ir patik tu man ,nesuprantu ,kas pas ją gražaus ,nebejauna akivaizdžiai matosi ,sulinkusi ,veidą slepe plaukais apsileidusi.Vienu žodžiu, sena boba suvaidino jauną,nekaltą mergele, ha ha ha.Advoke kvailas esi,kaip gali turėti tokias pareigybes,įdomu.Atsiprašau,norėjau lietuviškiau ir pykčiau parašyti.
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių