B. Spears sugrįžta – per MTV apdovanojimus atliks naują dainą

  • Teksto dydis:

Dainininkė Britney Spears (Britni Spirs), MTV videomuzikos apdovanojimuose (VMA) pasižymėjusi ne vienu pikantišku momentu, į šiemetę ceremoniją sugrįš su nauja daina.

MTV pranešė, kad buvusi paauglių dievaitė drauge su reperiu G-Eazy (Dž-Yzi) surengs „gyvą“ savo dainos „Make Me...“ pristatymą.

34-erių B. Spears antradienį apie būsimą pasirodymą, kuris vyks rugpjūčio 28 dieną, paskelbė klipu socialinėje žiniasklaidoje. Klipas buvo su užuominomis apie ankstesnius jos pasirodymus per VMA ceremonijas – jos persirengimo kambaryje šliaužė pitonas. Tai buvo užuomina apie pasirodymą 2001 metais, kai dainininkė atliko „Slave 4 You“ su aplink kūną apsivijusia gyvate.

Bene garsiausiai nuskambėjo 2003-aisiais VMA parodytas „triukas“ – bučinys su Madonna (Madona).

B. Spears buvo viena ryškiausių XX a. 10-ojo dešimtmečio žvaigždžių, bet pakrikęs jos asmeninis gyvenimas iš dalies nulėmė žaibišką karjeros žlugimą.

Per šiemetinę VMA įteikimo ceremoniją ji pasirodys praėjus dviem dienoms po „Glory“ pasirodymo. Tai jos pirmas albumas, kuriame yra ir „karšta“ daina „Make Me...“, nuo 2013 metų.

VMA ceremonija, kuri šiemet įvyks Niujorko arenoje „Madison Square Garden“, yra pagrindinis MTV, kuri per 60 kanalų pasiekia daugiau kaip 170 šalių, muzikos renginys.

Anksčiau MTV paskelbė, kad taip pat dainuos Rihanna (Rijana), kuri atsiims Michaelo Jacksono (Maiklo Džeksono) „Video avangardo“ apdovanojimą, teikiamą artistams už indėlį į popkultūrą. O Beyonce surinko daugiausiai šiemetinių VMA nominacijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių