B. Spears netyčia prasitarė, kad Z. Saldana laukiasi dvynių

  • Teksto dydis:

Zoe Saldanos (Zoji Saldanos) kolegė iš „Kryžkelių“ (Crossroads) Britney Spears (Britni Spirs) netyčia prasitarė, kad būsimoji mamytė laukiasi dvynių.

Šią vasarą pasklido kalbos, kad „Įsikūnijimo“ (Avatar) gražuolė ir jos vyras, italų menininkas Marco Perego (Markas Peregas), rengiasi dvigubam džiaugsmui, bet Z.Saldana savo nėštumo nekomentuoja, tik patvirtino, kad laukiasi.

Tačiau po to, kai pirmadienį atsitiktinai sutiko buvusią kolegę Los Andželo oro uoste, B.Spears atskleidė, kad aktorės laukia dviguba laimė.

Dainininkei atvykus į Niujorką per mados savaitę pristatyti savo apatinių linijos, laida „Entertainment Tonight“ jos paklausė, ar ji dar kada filmuotųsi su Z.Saldana, ir atsakymas atskleidė džiugias naujienas.

Popmuzikos žvaigždė atsakė: „Kas žino? Tai labai gera idėja. Bet ji šiuo metu laukiasi dvynių. Tad esu tikra, kad jos laukia didžiulė ateitis“.

Du sūnus pametinukus auginanti B.Spears turėjo ir patarimų Z.Saldanai – ji jai pasakiusi: „Tu nesi pasirengusi. Nežinai, kas tavęs laukia“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių