B. Nicholson mini santuokos metines: esu ištekėjusi jau 14 metų!

  • Teksto dydis:

Liepos 12 d. kulinarinių laidų vedėja, knygų autorė Beata Nicholson su vyru, britu Tomu Nicholsonu, mini savo vestuvių 14-ąsias metines. Ta proga Beata pasidalijo akimirka iš bažnyčios, kur įvyko jų oficiali ceremonija.

"Prieš 14 metų Vilniuje. Nuotaka be nuometo, bet su gėlėmis plaukuose. Mūsų vestuvės buvo jaunos ir linksmos. Esu laimingai ištekėjusi jau 14-lika metų!" – savo socialinio tinklapio paskyroje rašė žinoma moteris.

37-erių metų Beata su Tomu tuokėsi du kartus: 2003 metais liepos 12 dieną Vilniaus Šv. Pranciškaus Asyžiečio bažnyčioje, po to – Anglijoje.

Beje, nors Kėdainiuose gimusios, dabar Vilniuje gyvenančios moters išrinktasis yra anglikonų tikėjimo, pora susituokė pagal katalikiškas tradicijas.

Prieš 14 metų ceremonija vyko lietuvių kalba, jaunikis priesaiką sakė angliškai.

Svarbią dieną Beata puošėsi dizainerės Sonatos Bylaitės kurtu žalsvu korsetu, segėjo ilgą baltą sijoną.

"Tai jausmas, kai supranti, kad gera su tuo žmogumi. Ir nesirengi patikti jam ilgomis blakstienomis, ilgais nagais ar geltonais plaukais. Nevertinu žmonių detalėmis. Pajaučiu žmogų, jo energiją, aurą, emocinį intelektą. Ir kartais pajuntu tai, ko negaliu sudėti į žodžius. Mes vienas kitą pajutome, taip atsitinka daugeliui. Gal tai ir yra tikroji meilė, kai negali pasakyti, kodėl įsimylėjai? – apie ryšį su Tomu portalui kauno.diena.lt teigė B. Nicholson. – Ir jis, pamatęs mane, nenusprendė, kad aš gražiausia mergina, kurią pamatė. Beje, jis juokauja, kad vedė vieną lietuvę, o gavo dešimt. Visus mano draugus ir gimines kartu į porą. Mes, lietuviai, labiau mėgstame būti gaujose ir būriuose nei britai."

Labai myliu savo vyrą ir dėkoju Dievui, kad tokį man atsiuntė.

Beata ir Tomas augina tris vaikus: šių metų kovo 21 d. jiems gimė 3,9 kg svorio, 53 cm ūgio sūnus, kurį laimingi tėvai pavadino Harrisonu.

Pora dar augina Isabellą Meilę ir dvejais metais jaunesnį Jurgį George.

Beatos nuotrauka ir žodžiai socialiniame tinklapyje sulaukė didelio komentatorių dėmesio ir sveikinimų.

Iš draugų ir sekėjų Beata sužinojo, kad 14-osios vestuvių metinės vadinamos dramblio kaulo.

"Minėdami kitas metines galbūt kur nors keliausime su vaikais", – svarstė B. Nicholson, kuri metinių progą leis ramiai su vaikais.

Jie nejaučia nuobodulio šeiminiame gyvenime.

"Jis labai įdomus, dinamiškas, o pastovumas ir stabilumas šeimoje – vertybė, – tikino Beata. – Labai myliu savo vyrą ir dėkoju Dievui, kad tokį man atsiuntė, nors man reikia kovoti su jo užsispyrimu. Bet jis yra mano laimė ir meilė".

Garsi kulinarinių laidų vedėja bei knygų autorė paneigė, kad kelias į vyro širdį veda per skrandį.

"Mano vyras pusiau rimtai, pusiau juokais sako, kad mane išmokė gaminti. Draugystės pradžioje jo nežavėjau savo patiekalais ir nemėginau suvilioti pyragu. Kai pradėjau važinėti į Londoną, o jis – į Vilnių, dažniausiai valgydavome restoranuose, – juokėsi B. Nicholson. – Kelias į vyro veda per akis. Akys viską mato ir viską jaučia."



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nustebusi

Nustebusi portretas
Tikri lietuviski komentarai .Kiek daug pavydo , kad zmogus yra laimingas nuostabioje seimoje .Vietoj graziu palinkejimu - kvaili komentarai .Tik nelaimingi zmones gali taip rasyti Taip jau iprasta - cia Lietuva- cia pavydu lyja . Dziaugiuosi Betos groziu ir Jos seimos laime .Tureti tokia seima , tai didele Dievo dovana .

bata

bata portretas
dekoti reikia virejai vien uz tai kad leido nuo jos pailseti,negi ji mano ,kad kam idomu ka ji veikia,tokia ikyri moteriske,,pamatai ta jos fizionomija ir pyktis paima,dar skamba ausyse,kai ji per laidas zvengdavomtad kur tas moteriskumas

Susana

Susana portretas
Nepasakyciau kad gera vireja ,kepeja kad reikia reklamuotis per TV ,yra ir geresniu seimininkiu .nepretenduoju i jos vieta nesu nei gera vyreja nei kepeja ,neidomios laidos ner ka ziuret
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių