„Auksinių svogūnų“ organizatoriai rengia padėkos raštą K. Pūkui

  • Teksto dydis:

„Kasmet dėkojame politikams, kad jie veikia ir „priveikia“ tiek, jog medžiagos „Auksinių svogūnų“ ceremonijai turime daugiau nei pakankamai. Tačiau tai, ką padarė vos prieš keletą mėnesių Seimo nariu išrinktas Kęstutis Pūkas, verta atskiro paminėjimo. Kaip tik šiuo metu rengiame ir auksu antspauduojame jam asmeninį padėkos raštą visos kūrybinės grupės vardu“, − sako tradicinės humoro šventės prodiuseris ir vedėjas Arūnas Valinskas.

Seksualiniu priekabiavimu kaltinamą K. Pūką, kuris iki šiol išsisukinėja nuo aštrių klausimų ir neprisipažįsta siūlęs kandidatėms į jo padėjėjas drauge pasivolioti lovoje, „Auksiniai svogūnai“ privers papasakoti visą tiesą. Pagaliau Lietuva pamatys tikrąjį garsaus magnato veidą ir sužinos, kaip viskas vyko: kas, kam ir ką siūlė ir kodėl nelaimingas parlamentaras iki šiol taip ir pluša vienas, be padėjėjos.

Kas dar be K. Pūko pretenduoja į prašmatnų Svogūną, A. Valinskas kol kas neatskleidžia. Apdovanojimų organizatoriai tradiciškai ruošia dešimt nominacijų. Vienuoliktoji priklausys tik nuo TV3 interneto svetainės skaitytojų – jie išrinks linksmiausią Seimo narių porą.

Šventei, kuri vyks jau devynioliktąjį kartą, ruošiasi gausus būrys žinomų scenos dainininkų, aktorių, šokėjų. „Džiaugiuosi, kad kurti muzikinius pasirodymus apdovanojimams sutiko mano partnerė teatro scenoje – režisierė Lina Rastokaitė. Jos kūrybinis potencialas, humoro jausmas tiesiog neišmatuojamas, tad aš dar labiau pradėjau laukti ceremonijos“, − teigia A. Valinskas.

Daugiau nei milijoną žiūrovų prie ekranų kaskart pritraukiantys „Auksiniai svogūnai“ – balandžio 1-ąją per TV3 televiziją.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Oi

Oi portretas
Nuo kada čia tas Pūkas magnatu patapo?

Vika

Vika portretas
Jei jau ruošiamas padėkos raštas -tai viskas aišku,kad priekabiavimas išgalvotas..tokiu atveju būtina padėkoti už artistiškumą Pūkui ir įteikti "auksinių svogūnų" prizą...sveikinu.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių