Auksiniam gaubliui nominuotas B. Cranstonas pateikė politinę paralelę su D. Trumpu

  • Teksto dydis:

Juostos „Trumbo“ žvaigždė Bryanas Cranstonas (Brajenas Kranstonas) į žinią, kad jis nominuotas Auksiniam gaubliui, reagavo atskleisdamas paralelę tarp šio filmo ir JAV respublikonų kandidato į prezidentus Donaldo Trumpo retorikos.

B.Cranstonas ketvirtadienį buvo nominuotas varžytis dėl geriausio aktoriaus apdovanojimo už žymaus scenaristo Daltono Trumbo vaidmenį; šis realus žmogus 1947 metais buvo buvo patekęs į juoduosius Holivudo sąrašus už tai, kad nesutiko atsakinėti į klausimus apie savo narystę Komunistų partijoje.

B.Cranstonas mato panašumų ir dabartinėje visuomenėje.

„Tai primena mums apie tai, kas vyksta dabar politikoje ar kai kurių asmenų ideologijoje, apie baimės platinimą, kaip daro Donaldas Trumpas (Donaldas Trampas), kuris prišoka prie ko nors ir kursto ugnį, ir kuria maištingą reakciją į dalykus, gąsdina žmones, o šie reaguoja, ir štai kodėl reitingai auga“, – kalbėjo B.Cranstonas.

„Mums reikia nusiraminti ir grįžti prie to, kas yra fundamentalu šiai šaliai, kas apima skirtingumus ir kas yra mūsų jėga, o ne silpnumas“, – pažymėjo jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių