Atskleistas G. Clooney žmonos pribloškiančios vestuvinės suknelės kūrėjas

  • Teksto dydis:

Pagaliau paaiškėjo, kad prigludusią žėrinčią suknelę, su kuria naujoji ponia Clooney (Kluni) sužavėjo minias Venecijoje, sukūrė garsi italų mados kūrėjas Giambattista Valli (Džambatista Vali).

Libane gimusi britų teisininkė Amal Alamuddin (Amal Alamudin), kuri šeštadienį Venecijoje susituokė su Holivudo žvaigžde George'u Clooney (Džordžu Kluniu), beveik visą pirmą savo vedybinio gyvenimo dieną praleido apsirengusi pribloškiančia mini suknele, sudėtingai puošta siuvinėtais rožinių gėlių raštais.

Apvali kaklo iškirptė ir ilgos suknelė rankovės suteikė rūbui nuotakai derančio santūrumo.

G.Valli atstovė atskleidė, kad pirmadienį daugelio pasaulio laikraščių pirmuosiuose puslapiuose pasirodžiusi suknelė buvo pasiūta iš šilko, kuris yra mėgstamiausias Romoje gimusio ir Paryžiuje gyvenančio dizainerio audinys.

Tiesa, ši suknelė nebuvo kuriama specialiai G.Clooney nuotakai. Ji buvo atrinkta iš ankstesnės G.Valli aukštosios mados kolekcijos ir pritaikyta pagal nuotakos liekno kūno apimtis.

„Pirmą kartą jis aprengė Amal, ir tikrai, tai nebus paskutinis kartas“, – sakė atstovė.

G.Valli drabužius yra pamėgusios Holivudo žvaigždės. Dizainerio kurtais apdarais raudonu kilimu žengė tokios įžymybės kaip Penelope Cruz (Penelopė Krus) , Natalie Portman (Natali Portman) ir Halle Berry (Heil Beri).

Būtent jis sukūrė daug kalbų sukėlusį rausvą apdarą, kurį dėvėjo Jessica Biel (Džesika Bil) savo vestuvėse su Justinu Tiberlake'u (Džastinu Timberleiku) 2012 metais.

Pirmadienį Venecijos rotušėje vykusiose civilinėje santuokos įregistravimo ceremonijoje nuotaka vilkėjo kreminės spalvos kelnių kostiumą su tamsiai mėlynais apvadais, buvo užsidėjusi plačiabrylę skrybėlę.

Informacija apie suknelę, kuria buvo pasipuošusi nuotaka per privačią vestuvių ceremoniją šeštadienį, griežtai saugoma.

Manoma, kad pora, kuri susipažino per G.Clooney humanitarinę veiklą, susitarė parduoti išskirtines vestuvių nuotraukas vienam leidiniui, greičiausiai amerikiečių žurnalui „Vogue“, o gautus pinigus skirti jų remiamai veiklai finansuoti.

Viešėdama kanalų išraižytame mieste, A Alamuddin spėjo pasipuošti ir raudona „Alexander McQueen“ suknele su juodais raštais ir gilia, bet gana santūria iškirpte ir asimetriška sijono apačia. Šį rūbą ji vilkėjo penktadienį vakare, kai šventė mergvakarį su draugėmis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tam Kirpėjas

tam Kirpėjas portretas
ar pats supranti, ką prikeverzojai? Na, kada baigs reikštis internete debilai?

Kirpejas

Kirpejas portretas
Kažkas yra negerai pirmą kartą Lietuvoje neparodė savo tikrąją stereotypai anti- semetic rudos akys moteris ypač ji yra iš Libano, kur yra stereo tipo diskriminacinius rudos akys ir plaukai, Libano gerai kaip ir jų protėviai finikiečių. Žurnalistikos etika Lietuvoje tampa geriau šių dienų. Lietuvoje yra 15% rudos akys ir tamsūs plaukai žmonės, Lietuvoje visi jie diskriminuojami, ir paragino Muslumonus ar čigonai.

?

? portretas
Super....kam įdomūs svetimi skudurai, kam erzinti ir aitrinti nepasiturinčiųjų ir varguolių gyvenimus? Negi Lietuvos kultūrai tai svarbiausia?
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių