Atostogų karštinė prasideda: kuo patraukli Skandinavija?

  • Teksto dydis:

Turbūt ne vienas patartų, kad vasaros atostogas geriausia planuotis jau dabar. O štai kelionių agentūra „Makalius“, drauge su loterija „Vikingų loto“, kviečia ne planuoti, o žaisti ir atostogas tiesiog laimėti.

Ar įsivaizduojate savo vasaros atostogas ne tradiciškai Lietuvos pajūryje ar prie ežero, o Skandinavijos kraštuose? Pasak „Makalius“ įkūrėjo Rimvydo Širvinsko, lietuviai vis dažniau atostogoms renkasi Skandinavijos šalis. Taip yra dėl to, kad lietuviai mėgsta gamtą ir žalumą, o būtent Skandinavijoje to galima daug. Nepaisant to, atostogos Skandinavijoje nėra pigios. 

Unikali vieta

Skandinavija yra unikali vieta Europoje – jos šalių sostinės yra kartu ir uostai, todėl viskas labai susieta su jūra, laivyba. Neįtikėtina tvarka, kerinti gamta (įspūdingi Norvegijos fjordai, Švedijos miškai), garsūs miestai su daugybe lankytinų vietų, stebinančios baltosios naktys ir aukšta gyvenimo kokybė vilioja daugybę turistų iš viso pasaulio.

Įdomu tai, kad Švedijoje valstybė organizuoja loteriją, kurioje gali dalyvauti tik prasižengimų kelyje nepadarę vairuotojai, o prizinis fondas – prasižengusių piliečių sumokėtos baudos!

R. Širvinsko favoritas – Stokholmas. Į jį iš Talino vaikinas vyksta keltu: „Labiausiai man įsiminė apsilankymas Gėteborgo mieste Švedijoje, kur dalyvavau knygų mugėje ir pristačiau knygą apie keliones ir supažindinau visus lankytojus su savo šalimi – Lietuva“, – džiaugiasi kelionių ekspertas.

Kviečia žaisti

Džiugiais prisiminimais su visais dalintis galės ir vasaros kelionės po Skandinaviją laimėtojai. Keturias savaites iš eilės, kiekvieną trečiadienį, „Vikingų loto“ žaidimo metu bus traukiama po vieną laimėtoją porinei kelionei laimėti. Viskuo aprūpintą kelionę organizuoja „Makalius“.

Lėktuvų ir keltų bilietai, viešbučiai, restoranai, muziejai, net asmeninis gidas bei taksi – viskas įskaičiuota į šešių dienų, beveik 6 tūkst. eurų vertės, kelionę dviem. Net keturi laimėtojai su savo pasirinktu kompanionu leisis į nepakartojamą vasaros kelionę po Estiją, Švediją bei Norvegiją.

Žaidime galima dalyvauti nuo kovo 9 d. iki balandžio 5 d. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Keliaujam

Keliaujam portretas
Tikrai taip.Stokholmas nuostabus miestas..yra kur nuvykt ir ka pamatyt. Keliavom uzpernai visa 4 asmenu seimyna..keltu is Rygos .Likom l.patenkinti. Tik iskart pasiruoskit l.l.didelem islaidom. Tai brangi salis...tiek maistas, tiek pramogos tikrai brangu.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių