Atlikėjas E. Lubys susidūrė su netikėtais sunkumais

  • Teksto dydis:

Ką tik pasibaigusio šeštojo „Muzikinės kaukės“ sezono nugalėtoju tapęs dainininkas ir dainų kūrėjas Edgaras Lubys naujuosius metus pradėjo dar viena veikla.

E. Lubys tapo į eterį sugrįžusio muzikinio BTV šou „Dainuok mano dainą“ dalyviu. „Man atrodo šitas projektas labai draugiškas. Beje, anas buvo toks pat. Nesijautė jokios konkurencijos. Šiame, manau, juo labiau nesijaus“, – tikisi garsus vyras. Muzikinis projektas bus pradedamas rodyti sausio 27 dieną.

Nepraėjo nei mėnuo, kai dainininkas projekte „Muzikinė kaukė“ iškovojo pergalę. Trylika savaičių trukusio įsikūnijimų šou metu vyras pademonstravo įspūdingą talentą virsti kitais atlikėjais – žiūrovų sprendimu Edgaras buvo geriausias. Tiesa, besiruošiant pirmajam „Dainuok mano dainą“ pasirodymui, E. Lubys prisipažįsta susiduriantis su netikėtais sunkumais – stengiasi įsikūnyti į kitą kolegą, kaip „Kaukėje“: „Pajutau, kad „nuiminėju“ vokalą atlikėjo. Tiesiog iš inercijos“.

Pajutau, kad „nuiminėju“ vokalą atlikėjo. Tiesiog iš inercijos. 

Projekto „Dainuok mano dainą“ dalyviai kiekvieną šeštadienio vakarą atliks vis kito atlikėjo, dalyvausiančio muzikiniame šou, kūrinius. „Man patinka, kad tai yra gera terpė pristatyti savo dainas plačiau. Žmonės vėl ir vėl galės išgirsti mano kūrybą, kurią atliks kiti atlikėjai, – džiaugiasi dainininkas. – Juolab, kad aš turiu dainų pats parašęs daugybei atlikėjų. Žmonės ne visai net žino, kad aš autorius.“

Atlikėjas prisipažįsta nekantriai laukiantis vakaro, kai jo žinomiausius kūrinius atliks projekte dalyvausiantys kolegos: „Tas vakaras bus įdomus ir intriguojantis. Man atrodo, kad man tai bus pirmas kartas, kai tiesiog žiūrėsiu, kaip dainuoja mano dainas. Labai įdomu pamatyti.“ Paklaustas, ar padės dalyviams pasirinkti dainas, o gal ir prie jų repeticijų prisidės, E. Lubys atsakė: „Geriausia, kad nieko nežinočiau, kad būtų šioks toks siurprizo faktorius, tada įdomiau.“

Šio projekto taisyklės – paprastos: būrys žinomų dainininkų kaskart kuria šventę sau ir žiūrovui. Gyvos muzikos šou kiekvieną kartą veda vis kitas atlikėjas, o likusieji atlieka žinomiausius vakaro kaltininko kūrinius – populiarius dabar arba kadaise.

Pagal tarptautinį formatą „The Best Singers“ kuriamas šou pasaulyje sulaukė milžiniško žiūrovų pripažinimo. Olandų kurtas projektas jau adaptuotas Švedijoje, Norvegijoje, Danijoje, Suomijoje, Estijoje, Prancūzijoje ir kitose šalyse. 

Laidos metu dalyviai kūrinius atliks tik gyvai, o jiems padės gyvo garso muzikos grupė. Žinomiausi šalies atlikėjai stengsis dainą atlikti savaip, visai kitaip, nei esame įpratę girdėti. „Jeigu tiesiog kažkaip profesionaliai į tai pažiūri, tai man atrodo, kad praktiškai visas dainas įmanoma kažkiek, kažkaip prisijaukinti“, –  sako dainininkas E. Lubys. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

A.P-A.

A.P-A. portretas
E.Lubis puikūs dainininkas dar atsimenu kai prie ekranų suburia žiūrėjom renkamus kandidatus į Euroviziją ir kaip neteisingai nubalsavo tada su tavimi buvo beveik visą Lietuvą

kliks

kliks portretas
is lubio dainininkas kaip is vilko solistas man tai nepatinka labai jau nesimpatiskas
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių