Atlikėja E. Škudžinskienė-Lisauskienė: laukiuosi nuo 24 metais jaunesnio vyro

  • Teksto dydis:

Ar amžiaus skirtumas lemia poros laimę? Kalbėdama apie poros didelio amžiaus skirtumo pranašumus ir minusus, dainininkė Erika Škudžinskienė-Lisauskienė sakė, kad mylimojo tėvai prieštaravo jų santykiams, bet galiausiai jiems teko su tuo susitaikyti ir pripažinti, kad juodu – pora.

Į filmavimą atvykusi su 24 metų vyru Tomu, su kuriuo susituokė šią vasarą, Erika netikėtai prisipažino: ,,Aš laukiuosi. Turiu nusipirkusi nėštumo testą – aš nėščia.“  Ši naujiena kaip reikiant nustebino pokalbių laidos „Ginčas“ dalyvius. Tai nebuvo vienintelis pikantiškas dalykas, išriedėjęs iš lūpų atlikėjai: „Mano dukra bandė suvilioti mano vyrą, kuris yra jaunesnis net už ją. Bandė tai padaryti įvairiais žodžiais, judesiais. Būtent dėl to mes nutarėme rečiau su ja matytis.“

Nors šiai santuokai bandė sutrukdyti jaunojo tėvai ir jaunosios duktė, jų laimės tai nesustabdė. Erika ir Tomas, susipažinę internete, po pusės metų draugystės  slapčia susituokė ir tik paskui pranešė aplinkiniams, taip pat ir tėvams. Erikos vyras neslėpė, kad jo tėvai prieštaravo vestuvėms dėl didelio amžiaus skirtumo: „Nesutarimai buvo dėl to, kad ji vyresnė. Dėl jos skandalingos praeities ir dėl to, ką kaime pasakys žmonės. Kaimelyje žmonės klausia, kas man pasidarė, tačiau artimiausi draugai teigia, kad jeigu man gerai, tai gerai ir jiems.“ ,,Esu labai laiminga ir neįsivaizduoju, kaip reikėtų gyventi be Tomo“, – antrino praeityje skandalais garsėjusi dainininkė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

NAGI

NAGI portretas
Vyresnis vyras nieko nesugebėtų suprojektuoti, nes jo pampalas nebestovi. Kai sulauksi 50 suprasi, kad viskas turi ribas. Tad, broli kol jaunas, sėk pasėlio grūdą ir dirvos gerai nežmirški įdirbt. O moterys tarp 30 - 45 tampa seksualiai agresyvios. Ir 50 metis per naktį jau nebenori pakartoti.

Algis

Algis portretas
Kodel kai vyras vyresnis tai normalu o kai moteris tai jau blogai. Subrendusiems vyrams vyresnes moterys patinka.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių