Atgijusi grupė „Yva“ sugrįžo į Londoną

  • Teksto dydis:

Skaičius trylika – lemtingas grupės „Yva“ merginoms: būtent tiek metų ji gyvuoja ir būtent tryliktą dieną po labai ilgos pertraukos – net dešimties metų – sugrįžo į Londoną pirmosios savo sudėties: lyderė Natalija Bunkė, Kristina Ivanova ir Goda Alijeva.

„Esame labai laimingos ir pasikrovusios geros energijos. Daugelis mūsų kartos jaunimo, draugų iškeliavo svetur iš Lietuvos ieškoti geresnio gyvenimo, todėl atkūrusios grupę visų pirma jiems norėjome jiems padovanoti savo koncertus. Ir, žinoma, paklausti gyvai, kaip jiems sekasi, kaip jie gyvena, ar neplanuoja sugrįžti į Lietuvą. Pačios maloniai buvome nustebusios, kad žmonės prisiminė visus dainų žodžius ir dainavo kartu su mumis. O legendinį hitą „Paukštelis“ kartojome ne vieną ir ne du kartus“, – pasakojo Goda.

Vienas žaviausių turo momentų jai – po vieno koncerto priėjusi porelė, kuri sakė, kad „Yvos“ daina „Panelė iš Kauno rajono“ jai primena susipažinimo pradžią. „Jausmas, kai pradedi naują projektą, ir kai „veža“ tai, ką darai, kai jauti tikrą pasitenkinimą, jėgą, kuri užvaldo mums sustojus trise! To niekaip kitaip negalima pavadinti kaip uraganas!“ – emocingai kalbėjo Goda.

Natalijai koncertai Londono lietuvių pamėgtame „Roka“ klube bei Peterboro mieste praėjo labai greitai. „Šis savaitgalis buvo tikrai stiprus startas, buvo nerealu... Tokio audringo palaikymo ir geros emocijos senokai nebuvau patyrusi... Žmonės žinojo mūsų dainų žodžius geriau už mus“, – sakė grupės lyderė.

Merginos juokiasi, kad nemažą kelionės dalį sudarė apsipirkinėjimas. „Organizatorė Kotryna pasirūpino, kad gyventumėme pačiame „Wesfield“ prekybos centre esančiame viešbutyje, o ko daugiau merginoms reikia iki pilnos laimės! Niekur neskubėdamos vis grįždavome į kambarį pasimatuoti naujų rūbelių ir, pamačiusios ką kita nusipirko, bėgome ieškoti to pačio. Nenustebkite, kai pamatysite mus vienodai apsirengusias ne tik scenoje bet ir gyvenime“, – sakė Kristina.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių