„Arbatos“ vokalistas A. Zalieska-Zala JAV festivalyje pristatė naują dainą

  • Teksto dydis:

Kiekvienais metais pirmąjį birželio savaitgalį Jungtinėse Amerikos Valstijose vyksta lietuvio Richardo Čiarniausko organizuojamas bardų festivalis „Aqua Dulce“. Šiemet tarp dalyvių buvo ir grupės „Arbata“ vokalistas bei tekstų autorių Andrius Zalieska–Zala.

Festivalis vietos lietuviams kasmet pristato ne tik gerai žinomus, bet ir jaunus talentingus atlikėjus iš Lietuvos. Norėdamas programą padaryti išskirtine, grupės „Arbata“ vokalistas būtent čia pirmą kartą atliko savo naują kūrinį.

„Tai labai gerai suorganizuotas festivalis. Ten papuoli į visai naują pasaulį tiek kultūrine prasme, tiek kalbant apie santykį su savimi. Tada užduodi sau klausimą, ar ten gyvenantiems žmonėms bus įdomu tai, ką tu kuri ir darai? Buvo gera išbandyti save“ – potyriais iš festivalio dalinasi dainininkas A. Zalieska – Zala.

Prie dainos „Kur ir kiek man reikia pridėt“ kūrybos dirbo daug skirtingų muzikantų: Mykolas Jokubauskas, Tadas Dešukas, Gediminas Stankevičius ir sesės „Baltos varnos“. Dėl šios priežasties kūrinys labai skiriasi nuo kūrėjo atliekamų dainų su grupe.

„Dainoje sukrito viskas, kas dabar vyksta mano gyvenime. Daug kaitos tiek kelionių, tiek asmeniniame gyvenime. Būtent kaita parodo, kiek ir ko tau trūksta, reikia tik drąsos keistis ir pasakyti savo minusus“, – apie dainos prasmę pasakoja A. Zalieska – Zala.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių