Ar pagavo savo laimės paukštę Oksana ir Simas?

  • Teksto dydis:

Simas Jasaitis – mums gerai žinomas krepšininkas, žaidžiantis „Lietuvos Ryto“ krepšinio komandoje, džiugina mus savo žaidimu. ,,Šie metai jam sėkmingi. Tai patvirtina kontraktas su Lietuvos Ryto krepšinio komanda ir laukiamas šeimos pagausėjimas, be to  antroji šių  metų  pusė, jam labai palanki naujoms sutartims’’, - teigia astrologė Lilija Banaitienė.

Oksana Pikul – Jasaitienė – elegantiška, stipri moteris. ,,Visi, gimę po Ožiaragio ženklu, turi anksčiau išvardintas savybes ir gyvenime pasiekia tai, ko nori. Moterys būna labai išmintingos ir užsispyrusios siekdamos užsibrėžto tikslo. Šie metai Oksanai, kaip ir Simui gana  sėkmingi’’, - pasakoja Lilija.

Lilijos teiraujamės, kaip ši pora jaučiasi kartu: ,,Galiu jums atsakyti – puikiai! Abu yra aktyvūs ir stiprūs kaip asmenybės. Oksana yra atkakli, gera diplomatė siekdama tikslo. Moka planuoti finansus, sugeba vertinti riziką, O Simui ir reikia stiprios  moters,  Oksana  pati  gyvenime padarė karjerą, tikrai nenori likti vyro šešėlyje. Tai pora turinti daug bendrų pomėgių ir intersų, jų ryšys turėtų būti pakankamai stiprus. Oksana poroje paskatina Simą sprendimams, būdami kartu jie  papildo vienas kito stipriąsias savybes.



NAUJAUSI KOMENTARAI

ar nėra svarbesnių

ar nėra svarbesnių portretas
įvykių, be oksanos ir jasaičio privataus gyvenimo? yra tam tikra dalis visuomenės, kuri tik tokiomis naujienomis minta ir gyvena, nes jų išsilavinimo lygis tesiekia lovą ir kas joje dedasi. Tokių buvo ir bus, ir žurnalistų tokio lygio buvo ir bus, juk jiems įžymybės yra tik implantų dydis, ir kokius vyrukus tie implantai sužavi. Tik tiek.

to Ainana

to Ainana portretas
nenusikalbekit, kas isarde santuoka?:) nepatinka man Oksana, bet tokias nesamones maziau skieskit. geriau iskelkit klausima, kodel niekada su Simu jo eks nevazinedavo, kai visos zmonos su sportininkais buna kartu, pasidomekit su kuo ji tuo metu bendravo

Ainana

Ainana portretas
Kokia laimes paukste? isardyta santuoka?Ant svetimo b...... i roju nenujosi.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių