„Apgaulės meistrai 2“ žvaigždės – apie magiją realiame gyvenime

  • Teksto dydis:

Birželio 10 dieną į kino teatrus grįžta 4 nepaprasti magai, surengsiantys vieną dar didesnį šou filme „Apgaulės meistrai 2“. Įtempto siužeto juostoje pamatysime ryškiausias Holivudo žvaigždes.

Kokias? Morganą Freemaną, Danielį Radcliffe’ą, Marką Ruffalo, Jesse Eisenbergą, Woody Harrelsoną, Michaelą Cainą, Lizzy Caplan ir kitus talentingus aktorius. Filme jie visi darė neįtikėtinus triukus, tačiau ar magija egzistuoja ir jų realiame gyvenime?

„Filmas yra apie magiją, tačiau didžiausias stebuklas mano gyvenime, kurį aš vadinu tikra magija, yra mano karjera Holivude. Nė nesapnavau tokios sėkmės. Gyvenimas – tai iliuzija. Pamenu savo kelio Holivude pradžią. Tai, kur esu dabar yra pats geriausias triukas gyvenime“, – sako M. Ruffalo.

„O aš moku tik tokius triukus, kurie veikia linksminant vaikus. Vaidindamas Harį Poterį jų išmokau daugybę, nes mano pagrindiniai gerbėjai buvo vaikai arba paaugliai. Suaugusieji tuo nepatikėtų. Beje, filmuojant filmą mes daug bendravome su tikrais magijos specialistais ir man tai buvo didžiulė trauma. Kaskart, kai jie pademonstruodavo kažką įspūdingo, likdavau savimi nusivylęs. Niekaip nesuprasdavau, kaip jiems tai pavyksta“, – atviravo D. Radcliffe’as.

Panašiai apie mokamus triukus kalbėjo ir J. Eisenbergas: „Aš moku tokius triukus, kurie sugebėtų pralinksminti tik penkiametį ir tik dvi sekundes“. Beje, J. Eisenbergas atskleidė įdomų faktą: jis filmo „Apgaulės meistrai 2“ nematė, nes niekuomet nežiūri tų filmų, kuriuose pats vaidina.

Aktorius Dave’as Franco papasakojo, jog prieš pradedant filmavimus, visi aktoriai dalyvavo dvi savaites vykusioje „Magijos stovykloje“: „Išmokome tikrai daug, bet tikrais magais niekuomet netapsime. Prieš filmavimo kameras viskas vyksta gerokai kitaip, nei triukus atliekant realybėje“.

Juosta patiks ne tik magijos, bet ir įtempto veiksmo trilerių mėgėjams. Pagrindiniu „Keturių raitelių“ taikiniu pirmoje filmo dalyje tapo multimilijonierius Artūras Tresleris (aktorius M. Caine‘as), iliuzionistų komandos pastangomis praradęs visus turtus. Antroje dalyje į žygį prieš „Keturis raitelius“ išsirengia Treslerio sūnus Volteris (aktorius D. Radcliffe‘as) – jaunas technologijų genijus, pasiryžęs atiduoti viską, kad atkeršytų už savo tėvą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių