Apdovanojimus „Vaikų balsas 2017“ ves nematytas duetas

  • Teksto dydis:

Jau birželio 1 dieną į TV3 eterį sugrįš apdovanojimai, kuriuose svarbūs bus tik vaikų sprendimai. „Vaikų balsas 2017“ po pertraukos ir vėl išrinks pačius mylimiausius atlikėjus, grupes, sportininkus, iškilias asmenybes, knygas ir filmus.

Dar visai neseniai grandiozinį K95 šou režisavęs Šarūnas Kirdeikis kartu su kūrybos namų „Elitaz“ prodiuseriais žada pakviesti į spalvingiausią superherojų miestą, kuriame karaliaus ryškiausi vaikų pamėgtų filmų ir TV laidų personažai. „Siemens“ arenoje tą dieną visi turės išskirtinių galių. O ir patiems vaikams tikrai neprireiks apsiausto, kad galėtų tapti superherojais“, – sako režisierius Š. Kirdeikis.

Atskleidus pirmuosius atlikėjus, organizatoriai išduoda ir kas taps šių apdovanojimų vedliais – linksmiausiam metų renginiui diriguos laidų vedėjas Mindaugas Rainys ir trys superherojės, kurios atgims kartu su kultine įsikūnijimų meistre aktore Ineta Stasiulyte. „Ineta Stasiulytė apdovanojimuose nebus tiesiog Ineta. Šiame šou ji įkūnys net tris skirtingus ir labai netikėtus personažus“, – atskleidžia režisierius Š. Kirdeikis.

Kokiais herojais taps ir kokių supergalių turės aktorė I. Stasiulytė dar laikoma paslaptyje, o ji pati net nesuabejoja, kokios supergalios jai labiausiai reikėtų: „Mano supergalia būtų gebėjimas vienu metu būti keliose vietose“, – juokiasi didžiuliu tempu gyvenanti Ineta. O štai M. Rainio supergalia būtų šiek tiek kitokia: „Norėčiau skraidyti kaip supermenas – galėčiau aplankyti visus pasaulio vaikus ir paskraidinti juos, taip pat pamatyčiau atokiausius kampelius ir niekada neužstrigčiau eismo spūstyse.“

Jau aišku, kad I. Stasiulytė pateko ir tarp trijų vaikų mylimiausių Lietuvos aktorių – ar ji ir taps nugalėtoja? Kas bus kiti vaikų mylimiausieji ir ar pavyks vedėjams renginio metu įgyti jų norimas supergalias, paaiškės birželio 1 dieną, 19.30 val. Vilniaus „Siemens“ arenoje ir tiesiogiai per TV3.

Fiestoje kartu su išrinktais vaikų mylimiausiais pasirodys „Antikvariniai Kašpirovskio dantys“, Paula Valentaitė, Agnė Juškėnaitė, Sasha Song, Tadas Juodsnukis, žonglierius Kasparas Bujanauskas ir daugelis kitų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vaikų balsas

Vaikų balsas portretas
Kokie "išverstaskūriai."Tie patys suaugę daininykai prisidengė mūsų vardu,kad tik pritraukti klausytojus ir žiūrovus,o mums paliko tik balsavimo teisę.BALSŲ ubagai.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių