Antrojo „Eurovizijos“ pusfinalio užkulisiai – iš arti

  • Teksto dydis:

Pasibaigus „Eurovizijos“ antrajam pusfinaliui „Fusedmarc“ nenuleidžia rankų ir sako, kad yra kupini energijos toliau dirbti. LRT TELEVIZIJOS laidoje „Labas rytas, Lietuva“ – vaizdai ir nuotraukos iš antrojo pusfinalio.

Ketvirtadienį delegacija viešbutį paliko kitokiomis nuotaikomis. Prieš, ko gero, svarbiausią gyvenime pasirodymą, reikėjo susikaupti. Ir, žinoma, nepamiršti to, kas padeda prisijaukinti sėkmę.

Arenoje nuo ankstyvo ryto rinkosi skirtingos delegacijos. Čia susirinkę gyveno viena mintimi: kaip pelnyti visos Europos simpatijas?

Grandiozinį šou stebėjo daugiau nei 200 milijonų žiūrovų. Kiekvienas balsas – lemiamas.

Kelias į sėkmę „Eurovizijoje“ grupei „Fusedmarc“ baigėsi, tačiau muzikos kelias tęsiasi toliau.

„Mes labai laimingi, kad buvome Kijeve. Pamatėme, ką reiškia bendrumo jausmas ir palaikymas. Tai buvo laimė iki ašarų. Pasaulis gavo žinutę, kurią norėjome perduoti“, – sako atlikėjai Viktorija Ivanovskaja ir Denisas Zujevas.

Plačiau – vaizdo įraše.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Algis

Algis portretas
Nusiunte ruse Ivanovskaja kuri nemoka nei lietuviskai dorai kalbet, nei ji angliskai supranta. Balselis prastas, vaizdelis dar blogiau- kotletas ant galvos ir blaskosi su ilgais nagais spiegdama. Negi nematot ka siunciat? Lietuviu daininku neturit ar kaip?

Anonimas

Anonimas portretas
su tokia daina , tik karvelius nuo stogo baidyt , manau jau gerbiamas Tyla paseno ie visai i debesis isskrido , tauta sake ,kad nieko gero nebus , gerbiamas Tyla - auksciausia ka turim , laikas i pensija prodiusiariam

ju

ju portretas
Bereikalo ismete pinigus del Tokio slamsto, negi lietuvoje nebera lietuviu daininku, geriau butu visai nedalivave,apsijuoke lietuva su ta ruse, geda Gera
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių