Laidoje „Šuolis“ – dalyvių šuoliai su artimaisiais ir įžymybėmis

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį 19.30 val. TV3 tiesioginiame eteryje – populiariojo projekto „Šuolis“ antroji laida. Projekto dalyviai atliks šuolius nuo tramplinų ir bokštų su savo artimaisiais, draugais, kolegomis ar žymiais žmonėmis.

Aktorius Andrius Žiurauskas rengiasi atlikti šuolį su savo dvylikamečiu sūnumi Ąžuolu. „Ačiū „Šuoliui“, kad padovanojo man pramogą su sūnumi, nes per didelį darbo krūvį aš jam skiriu labai mažai laiko ir šis pasiruošimas sekmadieniui man labai brangus. Tai tarsi skola mano sūnui“, – pripažįsta aktorius.

Su sūnumi Martynu šuolį atliks humoristas Artūras Orlauskas. Su dukra Radvile į vandenį šoks rašytojas Juozas Erlickas. Radvilė atskleidžia, kad vasaras nuo vaikystės leidžia mamos tėviškėje Zarasuose, kur yra įrengtas bokštas šuoliams: „Tėtis net buvo sugalvojęs prizus už kiekvieną įveiktą bokšto metrą. Mažiausias aukštis buvo įvertintas zefyrų dėžute, o už įveiktą 10 metrų bokštą buvo pažadėtas dviratis. Posovietiniais laikais tokie prizai buvo tiesiog ypatingi.“ Istoriją apie tai, kaip J. Erlickas atviliojo dukrą į „Šuolį“, Radvilė papasakos sekmadienį tiesiogiai per TV3.

Profesionalus šokėjas Marius Gaižauskas, aerobikos pradininkė Joana Bartaškienė, didžėjus Sezzy į pagalbą pasikvietė „Šuolio“ pirmojo sezono dalyvius, tad žiūrovai išvys jų pasirodymus su šokėju Deividu Meškausku, šalies krepšinio rinktinės „talismanu“, masažuotoju Juozu Petkevičiumi ir dainininke Indre Burlinskaite.

Savo kolegą Gytį Balčiūną pakvietė dainininkė Daina Bilevičiūtė. Jie ruošia nuotaikingą šuolį, be to, įspūdingą prisistatymą ir specialią dainą. Kadaise bušido mergaite buvusi dainininkė Vita Jakutienė rengia pasirodymą su Pasaulio ir Europos bušido čempionu Sergejumi Maslobojevu. Tituluota gražuolė Elita Citovičiūtė šuolį atliks su gimnastikos treneriu, akrobatu Tadu Butautu. Remigijus Morkevičius pasirodys su lengvojo kultūrizmo Pasaulio ir Europos čempione Kristina Narbutaityte, o modelis Jolanta Leonavičiūtė pasikvietė šuoliui savo giminaitį, sportininką Matą Kišoną.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių