Anksti tėvų netekęs R. Morkevičius: mano gyvenimas ne rožėmis klotas

  • Teksto dydis:

Garsiam bušido kovotojui Remigijui Morkevičiui už brito užpuolimą ką tik skirta 20 dienų arešto. Pats kovotojas KK2 žurnalistams sako, kad bausmės nusipelnė ir nuo atsakomybės niekur nebėga.

R. Morkevičius laidoje atskleis, kad vaikystę jis praleido be tėvo, o kai vaikinui buvo trylika metų, neteko ir mamos. „Mano gyvenimas nebuvo rožėmis klotas, bet spalvotas - tai tikrai. Labai anksti pradėjau suaugusiojo gyvenimą, augau be tėvų, su močiute“.

Prieš kelerius metus Remigijus baigė kovas Japonijoje ir grįžo į gimtąjį Kauną, o čia jo laukė aibė skandalų.

„Buvau gavęs antrą šansą gavęs. Gyvenau gerai, ramiai, bet iš kažkur atsirado nereikalingos energijos“, - apgailestavo kovotojas.

Sportininkas sako, kad visą laiką stengiasi save kontroliuoti, gyvena sveikai ir nevartoja ne tik alkoholio. „Kartais save kontroliuoju daug daugiau negu kiti žmonės: badauju, atsisakau kofeino ir kitų dalykų“.

Laida KK2 – pirmadienį 19 val. 30 min. per LNK. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Anima

Anima portretas
Jei tiek daug dalykų išbandei , liko tik Dievo pagalba.Labai paprastai ją gali gauti tik ape tai pamąstyti , panorėti reikia ir rasi kur patars nuo ko pradėti jei niekada su tuo nesusidūrei . Sekmės ir nepasiduok panikai.

Ronaldo

Ronaldo portretas
Alhoholis,ne vienam,koja pakises o kencia,nekalti zmones!Susitvarkys Remyga,ir dar daugiau,ines i zmoniu gerove,susitvarkys su savo problemom!

AAAA

AAAA portretas
Sėkmingos ateities.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių