Alkoholio atsisakiusi Mia: esu prieš vaikų mušimą, bet ar nuo to galo pradedame?

Neseniai blaivų gyvenimo būdą pasirinkusi dainininkė Vilija-Mia Pilibaitytė neabejinga socialinėms problemoms.

Tačiau feisbuke, pasisakiusi prieš smurtą ir pasidalijusi nuoroda apie tai, kad Kėdainių tragedijos įtariamieji buvo apsvaigę nuo narkotikų, Mia retoriškai klausia: "Mieli žmonės, ar nuo to galo pradedame?"

Pirmadienį savo socialiniame tinklapyje Mia, pasisakiusi prieš vaikų mušimą, tikino, kad savo 16 metų sūnų augino be "beržinės košės".

"Bet, mieli žmonės, ar nuo to galo pradedame? Mes stengiamės apsaugoti vaikus, kas yra puiku, bet ar nebūtų puiku apsaugoti visą šeimą? Pradėjus nuo elementaraus švietimo? Alkoholis ir visos kitos kvaišalų medžiagos yra viso to priežastis! Priežastis mušti, užmušti! Pabandykite įsivaizduoti, kiek žmonių sėdi kalėjimuose už sunkius nusikaltimus ir jų net nepamena. Daug!" – savo mintimis dalijosi Mia.

Pasirašydama peticiją už blaivią visuomenę, už padorų gyvenimą, ji kreipėsi ir į savo draugus, ir sekėjus.

"Labai norėtųsi, kad prie viso to prisidėtų ne tik policija, bet ir psichologai, socialiniai darbuotojai bei pati visuomenė! – rašė Mia. – Iš šeimų nereikia atiminėti vaikų, šeimas reikia šviesti, padėti psichologiškai stotis ant kojų (vaikus apgyvendinti pas senelius ar kur kitur) ir padėti suvokti, kad blaivi visuomenė yra daug šviesesnė mums patiems ir mūsų ateities kartoms! Aš pasirašau peticiją už blaivią visuomenę, už padorų gyvenimą, kol nevėlu. O jūs?"

Jokių kvaišalų nevartojanti Mia prisipažino, kad ateina laikas, kai suprati, jog alkoholio visiškai nereikia.

"Ir tuo labai džiaugiuosi. Laikas išmokti žmonėms bendrauti be alkoholio, nes tai jau tapo įprasta. Važiuoji į svečius ir visada reikia nusivežti šampano, nes liksi nesuprastas. Kaip čia taip? Nieko nesuprantu, – šypsojosi dainininkė. – Todėl atsisakiau alkoholio, suvokusi, kad jis niekur neveda, bent jau ten, kur šviesu ir gera. Noriu savo vaikui rodyti pavyzdį. Beje, visiškai alkoholio atsisakė ir vaiko tėvas."

Dainininkė pabrėžė, kad niekada neturėjo didelių problemų dėl alkoholio, nėra užsikodavusi, tačiau sąmoningai pasirinko blaivų gyvenimo būdą: "Nieko nėra nuostabesnio, nei ryte prabusti šviesiu protu ir džiaugtis diena kartu su šeima".



NAUJAUSI KOMENTARAI

Safyras

Safyras portretas
Kai daininikai bando aiškinti elementarias tiesas, tai jų gaila, nes jie patys labiausiai giriasi savo turtais, savo giminėmis ar įtakingais draugais. Gal reikėtų pirmiausia pradėti nuo savęs ir dainuoti lietuviškai Eurovizijos konkursuose, o ne atsisėdus ant sosto dainuoti angliškai, lyg dainos prancūzų ar italų kalba skamba prasčiau už anglų. Tik gaila, kad tie, kurie mažiausiai prisideda prie lietuviško meno paskleidimo pasaulyje, gyvena žymiai geriau už tuos, kurie kuria tikrą meną be kaukių..

Valstieciui

Valstieciui portretas
jusu galas jau matosi.o metytis gerimais-pasenes bajeris.

Valstietis

Valstietis portretas
O Mia išblaivėjus suprato nuo kokio galooooo pradėt. Tikra šaunuolė.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių