Aktorius Z. Galifianakis – viena tingiausių Holivudo žvaigždžių

  • Teksto dydis:

Vienas juokingiausių Holivudo barzdočių, netrukus Lietuvos kino teatrus pasieksiančioje komedijoje „Tu esi čia“ (angl. „Are You Here“) pasirodęs Zachas Galifianakis, gana atsainiai vertina kitų jo kolegų kruopščiai puoselėjamą bendravimą su gerbėjais internetu. Nors dauguma žinomų aktorių aktyviai naudojasi socialiniais tinklais, nuolat skelbia žinutes „Twitter“ ir „Facebook“ paskyrose, žinomas komikas šį technologijų progresą praktiškai ignoruoja.

Z.Galifianakis nėra iš tų, kurie yra visiškai atsiriboję nuo virtualaus pasaulio, tačiau atrodo, kad jis bodisi šio siūlomomis galimybėmis. 44-erių aktorius turi savo oficialią interneto svetainę, bet joje tvyro tuštuma. Vieninteliai smalsuoliams skirti žodžiai: „Sveiki atvykę į Zachgalifianakis.com, naujoji puslapio versija pasirodys 2023-aisiais“.

Taip – vynui ir traktoriams, ne – vaikams ir šiukšlintojams

Anksčiau gerbėjai galėjo perskaityti ilgesnį svetainės aprašymą, parašytą kandžiu komiko stiliumi. Puslapio informacijoje buvo rašoma, kad Z.Galifianakis nejaučia nė menkiausio jausmo kitoms žmogiškoms būtybėms ir nenori, kad su juo būtų mėginama susisiekti bet kokiais būdais. Archyvuose tebesaugomame pranešime rašyta, kad aktorius mėgsta pinigus ir nepakenčia vaikų, išskyrus tuos atvejus, kai yra apsvaigęs.

Biografijos skiltyje puslapyje buvo publikuotos kiek šiltesnės Z.Galifianakio autobiografijos eilutės. Jose komikas pasakojo kilęs iš Šiaurės Karolinos valstijos, augęs tvirtoje šeimoje, mėgstantis traktorius, raudoną vyną ir smerkiantis šiukšlintojus. „Kartais einu į zoologijos sodą, kad pajodinėčiau stumbrui ant nugaros. Kartais svajoju apie Islandiją. Man juokinga, kai žmonės nesusikalba. Mėgstu vaikščioti tiltais ir nekenčiu Donaldo Trumpo bei panašių į jį. Pramogų pasaulis tai medus ir nuodas tuo pat metu. Vairuoju „Subaru“ su automatine pavarų dėže. Kartais tame automobilyje verkiu“, – vardijo jis. Žinoma, kiek šiuose žodžiuose tiesos, atsakyti galėtų tik pats komikas, kuris, deja, beveik nesileidžia į kalbas interneto platybėse.

„Facebook“ nesirūpino 5-erius metus

Tyla ir ramybė Z.Galifianakio gerbėjus pasitinka ir jo „Facebook“ puslapyje, kuriame iki šių metų rugpjūčio 14-osios net penkerius metus nebuvo nė vieno įrašo. Akivaizdu, kad aktoriaus įvaizdžiu socialiniame tinkle susizgribo pasirūpinti jo atstovų komanda, kuri ne tik pridėjo aktoriaus nuotrauką, bet ir paskyros viršelį, kuriuo tapo nuogo Z.Galifianakio karikatūra, piešta imituojant senovės Romos skulptūrą. Taip pat pridėta ir trumpa žinutė: „Oho, praėjo net penkeri metai nuo paskutinio įrašo! Zachas mėgaujasi vasara ir darbuojasi prie naujo projekto. Jis viliasi, kad jums sekasi gerai. Labas.“

Sąlyginai aktyviai Z.Galifianakis naudojasi tik jo „Twitter“ paskyra, kurioje karts nuo karto išplatina trumpą žinutę, tačiau po to gali pamiršti puslapį net keletą mėnesių. Pastarąjį kartą aktorius į gerbėjus kreipėsi balandį, sveikindamas specialios, autizmu sergantiems vaikams adaptuotis padedančios mokyklos veiklą.

Ir visgi, nors puikia komunikacija socialiniuose tinkluose Z.Galifianakis pasigirti negali, jo talento tai nesumenkina. Žiūrovus vėl kvatotis aktorius privers jau nuo rugsėjo 12 dienos, kuomet Lietuvos kino teatrus pasieks komedija „Tu esi čia“, kurioje publika išvys juokingai pateiktus svarbius gyvenimo rūpesčius ir tikrą vyrų draugystę.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių