Aktorius K. Zegersas tapo dvynukų tėčiu

  • Teksto dydis:

Kanadiečių aktorius Kevinas Zegersas su žmona, talentų agente Jamie Feld (Džeimi Feld) susilaukė dvynių.

30-metis aktorius, vaidinęs seriale „Liežuvautoja“ (Gossip Girl), šią džiugią naujieną paskelbė socialiniame tinkle „Twitter“ praėjus kelioms valandoms po to, kai jo žmona pagimdė dvi mergaites.

„Jos jau čia! Jokios dovanos nemylėjau taip, kaip myliu tą, kurią ką tik man padovanojo mano gražioji žmona... Zoe Madison (Zoji Medison) ir Blake Everleigh (Bleik Everli) Zegers“, - rašė jis.

Anksčiau ketvirtadienį K.Zegersas paskelbė nespalvotą dvynių nuotrauką, kurioje viena mažylė laiminga šypsosi, o kita graudžiai verkia. Prie jos buvo prierašas: „Negavai pietų. Ji pagalvojo, kad aš esu tu, ir mane pamaitino dukart“.

Prieš mėnesį aktorius į socialinį tinklą buvo įkėlęs nuotrauką, kuri suklaidino jo gerbėjus, pamaniusius, kad kūdikiai jau gimė.

Toje nuotraukoje buvo matomas kardiotokografas, fiksuojantis vaisiaus širdies ritmą. Po nuotrauka K.Zegersas buvo užrašęs: „2 mergaitės. Sinchroniškai“, todėl jo gerbėjai pagalvojo, kad jis jau tapo tėvu.

Vėliau aktorius paaiškino situaciją, nurodęs, kad mergaitės gims ne anksčiau rugpjūčio. Šio mėnesio pradžioje K.Zegersas su žmona kaip tik paminėjo antrąsias savo vestuvių metines.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių