Aktorius K. Spacey bus apkaltintas lytiniu užpuolimu

  • Teksto dydis:

„Oskaro“ laureatas Kevinas Spacey (Kevinas Speisis) bus apkaltintas lytiniu paauglio užpuolimu viename restorane 2016 metais, pirmadienį paskelbė prokurorai.

Kaltinimai lytiniu smurtu ir sumušimu JAV aktoriui bus pareikšti sausio 7 dieną Nantaketo apygardos teisme, nurodė Menkių kyšulio ir salų apygardos Masačusetse prokuroras.

Asmens, nukentėjusio per įtariamą 2016 metų liepos incidentą, vardo prokurorai neskelbia, bet buvusi Bostono televizijos žinių laidos vedėja Heather Unruh (Heter Anra) pernai spaudos konferencijoje sakė, kad policija tiria jos sūnaus skundą dėl „Kortų namelio“ (House of Cards) ir „Amerikos grožybių“ (American Beauty) žvaigždės.

H. Unruh žurnalistams sakė, kad 59 metų aktorius vieną vėlyvą 2016 metų liepos vakarą kurortinėje Nantaketo saloje lytiškai smurtavo prieš jos sūnų, prieš tai bare jį nugirdęs.

H. Unruh tuomet savo sūnų pavadino žvaigžde susižavėjusiu heteroseksualiu 18-mečiu.

„Kevinas Spacey pirko jam gėrimą po gėrimo, o kai mano sūnus buvo girtas, Spacey ėmė siekti savo ir panaudojo prieš jį lytinį smurtą, – spaudos konferencijoje Bostone teigė H. Unruh. – Spacey įkišo ranką mano sūnui į kelnes ir graibė jo genitalijas.“

Apsvaigęs vaikinas, kurio vardo motina neminėjo, tuo metu buvo supanikavęs ir sustingęs.

Kai K.Spacey trumpam išėjus pasinaudoti tualetu, vaikinas pabėgo į savo senelės namus, kur pasipasakojo seseriai, kas nutiko.

K. Spacey buvo laikomas vienu geriausių savo kartos aktorių. Jo karjera žlugo keliolikai vyrų Jungtinėse Valstijose ir Didžiojoje Britanijoje apkaltinus jį nederamu lytiniu elgesiu.

Pirmasis žvaigždę viešai apkaltino aktorius Anthony Rappas (Entonis Rapas), tvirtinęs, kad K. Spacey jį lytiškai išnaudojo 1986-aisiais, kai jam buvo 14 metų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių