Aktorius K. Costneris tapo uošviu – ištekino savo vyriausiąją dukterį

  • Teksto dydis:

Kevino Costnerio (Kevino Kostnerio) vyriausioji duktė Annie (Eni) savo tėvo valdose ištekėjo už ilgamečio draugo, Kalifornijoje gyvenančio gydytojo Danny Coxo (Denio Kokso), rašo garsenybių pasaulio žurnalas „People“.

Išdidus tėvas jaudindamasis stebėjo, kaip šeštadienį jo 32-ejų vyresnėlė jo valdose Karpinterijoje, netoli Santa Barbaros Kalifornijoje, stebint giminaičiams ir draugams, ištaria „Taip“.

Annie, kurios motina yra buvusi K.Costnerio žmona Cindy Costner (Sindi Kostner), vilkėjo liekną figūrą pabrėžiančią suknelę „Vicenta“ iš „Atelier Pronovias“ 2016 metų kolekcijos su nėrinių aplikacijomis ir gražiai krintančiu „undinėlės“ sijonu.

Jaunikis atrodė puošniai su tamsiai mėlynu kostiumu, o K. Costneris, kuris buvo nufotografuotas spaudžiantis žentui ranką, vilkėjo gelsvai rusvą kostiumą ir buvo pasirišęs tamsiai mėlyną kaklaraištį.

K. Costneris, kuris yra vedęs Christine Baumgartner (Kristin Baumgartner), savo dukras (Annie dar turi seserį, 29 metų Lily (Lili)) vesdavosi į premjeras. 2013 metais šeima dalyvavo iškilmingoje „Žmogaus iš plieno“ (Man of Steel) premjeroje.

„Oskaro“ laureatas, „Šokio su vilkais“ (Dances With Wolves) žvaigždė K. Costneris, kuris turi septynis vaikus su trimis moterimis, balandžio mėnesį „The Telegraph“ davė retą interviu, iš kurio galima susidaryti vaizdą ir apie jo asmeninį gyvenimą.

„Man labai pasisekė dėl filmų, bet manau, kad iš esmės esu darbininko tipo žmogus, – pasakojo K. Costneris. – Dirbau komerciniuose žvejybiniuose laivuose ir visad maniau, kad tai ir darysiu, bet man nepaprastai pasisekė. Turiu per daug. Mano vaikai sveiki, sulaukiau pasaulinės šlovės, turiu daug.“

„Kai keliauju po pasaulį, matau, kad žmonės turi labai mažai, o man nereikia visko, ką turiu“, – sakė jis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių