Aktorius D. Hasselhoffas pasipiršo 27 metais jaunesnei draugei

  • Teksto dydis:

Aktorius Davidas Hasselhoffas (Deividas Haselhofas) susižadėjo su gražuole velsiete Hayley Roberts (Heili Roberts).

63 metų buvęs „Gelbėtojų“ (Baywatch) aktorius prie altoriaus eis trečią kartą ir negalėtų būti labiau patenkintas tuo, kad likusį savo gyvenimą praleis su 36 metų modeliu.

„Turėjau posakį: „Tuokiesi ne todėl, kad nori gyventi su kažkuo, tuokiesi todėl, kad negali be kažko gyventi“, – sakė jis britų žurnalui „Hello!“. – Taip ir jaučiausi. Žinojau, kad buvau tikrai nelaimingas be jos“.

Tačiau Davidas pripažįsta, kad piršlybas kurį laiką atidėliojo dėl didelio metų amžiaus skirtumo. „Delsiau pirštis, nes maniau, kad esu jai per senas“, – sakė jis.

Tačiau Hayley visai nerūpi toks metų skirtumas, ji pabrėžia, kad būsimąjį vyrą myli taip pat, kaip ir jis ją. „Nenoriu praleisti progos būti su kažkuo, ką myliu, dėl to, kas galėtų nutikti ateityje“, – šypsodamasi sakė ji.

Pora susipažino, kai Davidas dirbo teisėju realybės televizijos konkurse „Britain's Got Talent“. Poros santykiai trunka jau penkerius metus.

Viso romano metu Davidas juokais prašydavo Hayley tekėti už jo, tad kai jis iš tikrųjų paprašė jos rankos, ji patyrė šoką. „Tikrai nė nenumaniau, kad jis tai padarys, – sakė ji. – Vis dar jaučiuosi tokia priblokšta“.

„Iš pradžių maniau, kad jis tik juokauja. Jis prašė manęs (tekėti) ir anksčiau, bet niekada rimtai, – pasakojo ji. – Tada jis išsitraukė žiedą. Aš taip verkiau, kad jis iš tikrųjų paklausti „Ar tekėsi už manęs?“ prisirengė tik po maždaug dešimties minučių“.

Anksčiau Davidas buvo vedęs aktores Catherine Hickland (Ketrin Hikland) ir Pamelą Bach (Pamelą Bač), su kuria turi dvi jau suaugusias dukras.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių