Aktoriui A. Schwarzeneggeriui atlikta skubi širdies operacija

  • Teksto dydis:

Los Andžele (Kalifornijos valstija) dėl širdies problemų aktoriui ir buvusiam valstijos gubernatoriui Arnoldui Schwarzeneggeriui buvo atlikta skubi operacija.

Tai penktadienį pranešė portalas TMZ, kurio specializacija - naujienos apie garsenybes.

Jo šaltinių duomenimis, gydytojai ketvirtadienį ketino pakeisti 70 metų amžiaus A. Schwarzeneggeriui kateterio vožtuvą. Dėl to kilo komplikacijų. Pasak TMZ, gydytojai „greitai nusprendė, kad Arnoldui reikalinga skubi atviros širdies operacija“. Ji trukusi kelias valandas.

Portalas pažymi, kad A. Schwarzeneggerio būklė yra stabili. Anksčiau jam jau buvo atliekamos širdies operacijos.

A.Schwarzeneggeris gimė Austrijos Talio kaimelyje netoli Graco miesto 1947 metais. Į JAV jis atvyko 21 metų amžiaus ir padarė sėkmingą karjerą iš pradžių kūno rengybos srityje, o paskui - kine. Pasaulinę šlovę jam pelnė vaidmenys tokiuose filmuose kaip „Konanas Barbaras“ (Conan the Barbarian, 1982), „Terminatorius“ (The Terminator, 1984), „Komandosas“ (Commando, 1985), „Grobuonis“ (Predator, 1987), „Viską prisiminti“ (Total Recall, 1990). Vėliau A. Schwarzeneggeris aktyviai ėmėsi politinės veiklos, buvo išrinktas Kalifornijos gubernatoriumi ir ėjo šias pareigas nuo 2003 metų lapkričio iki 2011 metų sausio.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių