Aktoriui J. Deppui uždrausta artintis prie skyrybų paprašiusios žmonos

  • Teksto dydis:

JAV teismas penktadienį nurodė Holivudo aktoriui Johnny Deppui (Džoniui Depui) nesiartinti prie savo žmonos Amber Heard (Amber Herd), kai ši pasirodė teisme pamušta akimi ir apkaltino „Oskaro“ laureatą užpuolimu, pranešė vienas pareigūnas.

A.Heard, kuri pirmadienį pateikė Los Andželo teismui skyrybų dokumentus ir siekia prisiteisti alimentus iš 52 metų „Karibų piratų“ (Pirates of the Caribbean) žvaigždės, tvirtino, kad J.Deppas ne kartą prieš ją smurtaudavo.

„Teisėjas paskyrė kardomąją priemonę Deppui“, – pareigūnas sakė naujienų agentūrai AFP, pridūręs, kad ant 30-metės A.Heard veido matėsi kraujosruva, kai ji atvyko į Los Andželo aukštesnįjį teismą.

A.Heard pateikė teismui nuotraukų, pagrįsdama savo pareiškimą apie patirtą smurtą, sakydama, kad bijo, jog J.Deppas gali mėginti jai pakenkti.

„Per visą mūsų ryšį Johnny naudojo prieš mane žodinį ir fizinį smurtą“, – pareiškė ji, duodama parodymus su priesaika.

A.Heard pridūrė, kad J.Deppo „viešo ir privataus piktnaudžiavimo narkotikais bei alkoholiu istorija yra visiškai pripažinta“, taip pat sakydama, kad ją baugina aktoriaus ūmus būdas.

Garsenybių pasaulio naujienų portalas TMZ paskelbė nuotrauką, kurioje A.Heard matoma pamušta dešine akimi. Pranešime cituojama nukentėjusioji, kuri sakė, kad ta mėlynė atsirado, kai J.Deppas sudaužė savo telefoną „iPhone“ jai į veidą šeštadienio vakarą.

„Heard tvirtina, kad po to, kai jai smogė, jis esą jai pasiūlė pinigų, kad ji tylėtų – bet ji pirmadienio rytą nedelsdama pateikė skyrybų dokumentus“, – rašo TMZ.

Vis dėlto portalas pridūrė, kad A.Heard atsisakė apkaltinti savo vyrą, kai policija šeštadienį atvyko į jų rezidenciją.

Tinklalapis pažymėjo, kad A.Heard sakė jaučianti betarpišką grėsmę dėl J.Deppo elgesio, nors aktorius šiuo metu yra Europoje, reklamuodamas penktadienį išleistą savo naująjį filmą „Alisa veidrodžių karalystėje“ (Alice Through the Looking Glass).

Teismo nurodymas, galiosiantis iki birželio 17 dienos, draudžia J.Deppui būti arčiau negu už 100 jardų (91 metro) nuo A.Heard.

J.Deppo advokatė Laura Wasser (Lora Vaser) atsisakė komentuoti šį incidentą, o su A.Heard advokate Samantha Spector (Samanta Spektor) susiekti kol kas nepavyko.

A.Heard pirmadienį pateikė skyrybų prašymą, kuriame nurodė, kad su vyru skyrium gyvena nuo gegužės 22 dienos. Abu aktoriai išsiskyrimo priežastimi įvardijo nesutaikomus nesutarimus.

Johnny ir Amber susituokė pernai vasarį. Pora susipažino 2011-aisiais, juostos „Romo dienoraštis“ (The Rum Diary) filmavimo aikštelėje. Jie neturi bendrų vaikų.

J.Deppas iš ankstesnės partnerystės su prancūzų aktore Vanessa Paradis (Vanesa Paradis), su kuria drauge praleido 14 metų, turi sūnų Jacką (Džeką) ir dukrą Lily-Rose (Lili Rouz).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ta Aber

Ta Aber portretas
pati ne kažkas:prieš santuoką su garsiausiu piratu davėsi su kuo papuola, net lezbes išbandė, vartojo irgi kas papuola...Krc.šašlava.Dabar išsikrapštė, Deppo pažintis susirinko, atkuto.Kam jai tas senis?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių