Aktoriaus S. Sipario žmona: skirtis nusprendžiau aš

  • Teksto dydis:

Žinomo aktoriaus Sauliaus Sipario žmona Ugnė Siparienė šiandien jau gyvena viena su dukra. Po 25-erių metų bendro gyvenimo su aktoriumi Ugnei visai neliūdna tuščiuose namuose – prieš Sauliui išsikraustant šie namai buvo tapę kone mūšio lauku. Ugnė nebenori gręžiotis atgal ir sako visai nesigailinti sprendimo skirtis.

„Taip, išsiskyrimas buvo mano iniciatyva, supratau, kad tai reikia pagaliau padaryti. Mes nebandėme gelbėti santykių, nes į tai jau ėjom pakankamai ilgai, net ne mėnesius“, – šį pirmadienio vakarą LNK gyvenimo būdo laidoje „Nuo... iki...“ kalbės viešųjų ryšių agentūros vadovė U. Siparienė.

S. Siparis prisipažino buvęs jai neištikimas, o galiausiai pareiškė supratęs, kad šeima – tiesiog ne jam.

Nors gyvenant su aktoriumi Ugnei teko laikyti visus keturis namų kampus, moteris prisipažįsta, kad Saulius mokėjo papirkti romantiškomis smulkmenomis, kurias mėgsta visos moterys.

Kalbėdama apie vyrus, Ugnė sako dabar vertinanti visai kitus dalykus nei jaunystėje. Kai tau dvidešimt, paperka gera išvaizda, žavesys ir aistra. Tačiau kai tau keturiasdešimt, supranti, kad kur kas geriau kurti šeimą su atsakingu, patikimu ir aplinkinius vertinančiu žmogumi, o ne su gražuoliu savimyla.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Viešnamio direktorius

Viešnamio direktorius portretas
Teisingai - spirk tam suskiui į išplerusią subinę. Atsirado aktorius. Sovietiniais laikais tai aktorius buvo figūra - šio Sipario tėvas už Lenino vaidmenį ir Stalino premiją ir TSRS liaudies artisto vardą buvo gavęs. O tas ką ? Televizijos laidose nesąmones papeza ir 50 eurų gauna. Maistui neužtenka. Gerai, kad išvijai. Gerbiu.

Gerbiu

Gerbiu portretas
Šaunuolė, pasiilginai sau stipriai gyvenįmą, nes niekas ,,neės nervų"... Atgysi, išgražėsi, viduje nurimsi ir atrasi žmogų , kuris tave dievins ir bus ištikimas... Štai ką pasakyčiau jei būtum mano dukra. SĖkmės, gerbiu už ryžtą.
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių