Aktorės E. Malaškevičiūtės asmeniniame albume – ypatingi pokyčiai

  • Teksto dydis:

Televizijos serialuose savo karjerą pradėjusi būdama dar visai maža mergaitė Evita Malaškevičiūtė savo žavesiu ir paprastumu pavergė televizijos žiūrovus. Vaidinusi tokiuose serialuose kaip „Amžini jausmai“, „Be namų“ ir kituose, dabar – jau suaugusi, baigusi mokyklą, mergina, pasirinko studijuoti ne aktorystę, tačiau savo karjerą televizijoje tęsia. Jos vaidmuo dramatiškame seriale „Tobula kopija“ – išskirtinis.

Nuo devynerių metų serialuose besifilmuojanti Evita dabar – Vilniaus universiteto kūrybos komunikacijų pirmo kurso studentė. Evitos išvaizdos pokyčiai atsispindi ne tik serialuose, bet ir nuotraukose. Keletu kadrų iš asmeninio albumo mergina pasidalino su savo gerbėjais.

Mergina prisipažįsta, kad augant jai, auga ir keičiasi jos vaidyba: „Žinoma, kad mano vaidyboje atsispindi tai, kad aš jau nebe maža mergaitė. Ir žiūrovai tai pamatys patys“.

Serialo „Tobula kopija“ antrasis sezonas – ne mažiau dramatiškas, įtraukiantis ir nenuspėjamas savo siužeto vingiais. Jaunosios kartos aktorė E. Malaškevičiūtė tęsia pirmajame sezone itin ryškaus vaidmens – problematiškos bei daug rūpesčių savo tėvui keliančios merginos – kūrimą.

„Seriale vaidinu ką tik mokyklą baigusią merginą. Tai pakankamai sudėtingas ir itin charakteringas personažas“, – apie savo vaidmenį pasakoja Evita.

Nemažai detalių iš E. Malaškevičiūtės ir jos kuriamo personažo gyvenimų sutampa: jos abi baigė mokyklą ir iš paauglės virsta suaugusiomis moterimis. Tiesa, pati aktorė sako, kad ji ir herojė Joana – nėra panašios: „Su Joana, mano kuriamu personažu, mes neesame panašios. Nebent gal tik tuo, kad aš, kaip ir ji, esu užsispyrusi, kartais irzloka.“

Antrame serialo sezone be jau gerai pažįstamų aktorių ir jų kuriamų personažų, žiūrovai išvydo ir kelis naujai prisijungusius komandos narius. Tai aktorė Agnė Grudytė, aktorius bei serialo režisierius Andrius Žiurauskas bei kiti.

„Kūrybinė serialo komanda puiki ir darbas vyksta puikiai. Aktorystė man – ir darbas ir malonumas“, – atvirai sako E. Malaškevičiūtė.

Atsinaujinęs ir dar labiau intriguojantis televizijos serialas „Tobula kopija“ – pirmadieniais-ketvirtadieniais 19.30 val. per TV3.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Emilija

Emilija portretas
"Neeeeeeesame". Rašybos pasimokykite.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių