Aktorė A. Štukytė vos neapsiverkė dėl savo pompastiško įvaizdžio

  • Teksto dydis:

Šį sekmadienį TV3 parodys šou „Aš – stilistas!“ finalą, kuriame dalyvių modeliais taps trys garsios šalies aktorės. Filmavimo aikštelėje atsidūrusi Aušra Štukytė teigė, kad tokiu kosminiu greičiu įvaizdis jai dar nebuvo kuriamas, bet rezultatas pranoko lūkesčius.

Finalinės kovos tema – kino apdovanojimų raudonasis kilimas. „Stilistui tai – aukščiausia lyga, kai gali parodyti visą savo meistriškumą, – teigė vienas projekto „Aš – stilistas!“ vedlių Kęstas Rimdžius. – Aprengti kino žvaigždę taip, kad jos nuotrauka atsidurtų prie antraščių visuose portaluose, gali ne kiekvienas. Bet šįkart šou finalininkai parodė, kad ir jauni stilistai sugeba pasiekti wow efektą.“

Trys šou finalininkai – Aistė Radzevičiūtė, Evaldas Valantiejus ir Joringis Šatas – savo modelių vardus sužinojo burtų keliu, o pačias žinomas šalies aktores sutiko tik finalo dieną. A.Štukytė atiteko į Joringio rankas, kuris neretai pavadinamas projekto lyderiu. Tobulą įvaizdį aktorei jis turėjo sukurti vos per valandą.

„Oho, kaip greitai čia visi sukasi – ir grimerė, ir šukuosenos meistras, ir stilistas... Dar nėra buvę, kad per tokį trumpą laiką man kurtų įvaizdį raudonajam kilimui“, – filmavimo aikštelėje aikčiojo Aušra, dar nenutuokdama koks vakarinis ansamblis jos laukia matavimosi kambaryje. Tačiau tai, ką aktorė išvydo vėliau, ją privertė aiktelėti.

Klausydamasi komisijos vertinimų A. Štukytė jaudinosi ne mažiau, nei ją puošęs stilistas. Kaip ir jos kolegė Larisa Kalpokaitė, kurią puošė finalininkė Aistė.

„Žiūrint į L.Kalpokaitę iškart pagalvoji apie Alą Pugačiovą – tą burbuliuką ant kojyčių. Larisos kojų tikrai nereikia slėpti“, – žemės nesiekiančios suknelės pasirinkimą gyrė Agnė Jagelavičiūtė.

L. Kalpokaitės kojos sulaukė komplimentų ir iš K. Rimdžiaus. Tačiau kai kurie kiti akcentai Larisos įvaizdyje komisijai užkliuvo. Už ką gaus pylos Aistė ir kokią ekrano žvaigždę teks papuošti E. Valantiejui? „Evaldai, tavo užduotis ypač sunki, nes kurdamas įvaizdį šiai aktorei tu konkuruoji su manimi!“ – intrigavo K.Rimdžius.

Raudonojo kilimo vakaras – jau sekmadienį, 17.55 val. finalinėje „Aš – stilistas!“ laidoje tik per TV3. Pagaliau paaiškės, kas laimės projektą ir pelnys darbo vietą prekybos ir pramogų centre „Ozas“, kurio vadovė Inga Navickaitė į filmavimą atvyko žadėdama staigmenas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių