Aktorė S. Hayek jaunystėje turėjo didžiulę scenos baimę

  • Teksto dydis:

Įvairių žanrų mėgėjams įtikti sugebanti meksikiečių aktorė Salma Hayek pasirodys jau kitą savaitę Lietuvą pasieksiančioje beprotiškoje ir patrakusioje komedijoje „Nebrendylos 2“ (angl. „Grown Ups 2“). Filme seksualiai aktorei teko žavingos ir gundančios Adamo Sandlerio herojaus žmonos vaidmuo. Tiesa, viename naujausių interviu S.Hayek prisipažino, kad ne visuomet jautėsi taip patogiai scenoje ar prieš kameras.

Puikiai atrodanti 46-erių S.Hayek portalui Contactmusic.com pasakojo, kad jaunystėje kentėjo nuo stingdančios scenos baimės. Filmo „Nebrendylos 2“ aktorė tvirtino, esą karjeros pradžioje buvo tokia baikšti, jog sykį Meksikoje net mėgino pabėgti iš spektaklio, kuriame vaidino.

„Man buvo 18-a ir vaidinau Džesminą vaikams skirtame spektaklyje apie Aladiną. Pradžia buvo klaiki. Iš pradžių net nenumaniau, kad turiu tokią scenos baimę. Viskas įvyko kai pirmąsyk turėjau žengti į sceną prieš publiką ir supanikavau. Su Džesminos drabužiais puoliau į gatvę, tačiau kolegos mane sugavo ir ištempė į sceną, tiksliau įnešė gulinčią ant lovos“, – prisiminimais dalijosi meksikietė.

S.Hayek populiarioje Davido Lettermano pokalbių laidoje atviravo, kad visas šou tąsyk buvo vienas stresas. Nors jai pačiai toliau reikalai ėjo geriau – ji sugebėjo susiimti ir vaidinti, tačiau tuoj įvyko dar vienas nemalonus incidentas.

„Pagal scenarijų turėjau būti bokšte ir dainuoti. Laimei – pagal įrašyta fonogramą, nes vis dar drebėjau prieš publiką. Prieš tai buvo panaudoti keletas specialiųjų efektų, pasigirdo sprogimas ir tuomet turėjau uždainuoti. Taigi aš sau dainuoju, o Aladinas kopia į mano bokštą su manimi pasikalbėti. Turėjau paliesti jo veidą. Aš jį paliečiu, pažiūriu į savo ranką ir pradedu klykti! Jis buvo nudegęs per tą sprogimą ir ant mano rankos buvo likę jo odos! Jis nusvilo antakius ir plaukus, bet nė vienas nepastebėjome iki tos akimirkos bokšte. Aš taip bijojau žiūrovų, kad nieko praktiškai ir nemačiau“, – prisipažino garsi aktorė. Tačiau scenos baimė ją kankino neilgai – jau būdama 23-ejų S.Hayek gavo pagrindinį vaidmenį meksikiečių seriale „Teresa“, kuris gimtinėje ją pavertė žvaigžde.

Naujojoje komedijoje „Nebrendylos 2“ A.Sandlerio herojus Lenis su žmona ir vaikais grįžo gyventi į Konektikutą, kur jis ir jo suaugti neskubantys bičiuliai užaugo. Tiesa, šįsyk nebrendylų laukia nauja pamoka – gyvenimo išminties juos mokys jų pačių vaikai, augantys neįtikėtinai greitai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių