Aktorė S. Bullock įsivaikino antrą vaiką

  • Teksto dydis:

Holivudo aktorė Sandra Bullock (Sandra Balok) įsivaikino antrą vaiką, nors dar visai neseniai neigė pasirodžiusią informaciją apie jos šeimos pagausėjimą.

Žurnalas „People“ paskelbė virtinę nuotraukų, kurioms 51 metų juostos „Nematoma pusė“ (The Blind Side) žvaigždė pozavo su savo naująja pusketvirtų metų dukra Laila (Leila), o šias nuotraukas padarė aktorės gyvenimo draugas, fotografas Bryanas Randallas (Brajenas Rendolas).

Dar spalio mėnesį S.Bullock paneigė gandus apie tai, jog antrą kartą įsivaikino. Tąkart ji naujienų agentūrai „Associated Press“ sakė: „Mano namuose yra tik vienas įsivaikintas vaikas... Jei turėčiau dar vieną įsivaikintą vaikelį, visi apie tai išgirstų. Garsiai ir aiškiai apie tai pasakyčiau: „Taip, oficialiai įsivaikinau antrą vaiką“. Šiuo metu turiu Louisą (Luisą)“.

Sandra prieš trejus metus pradėjo ieškoti savo įsivaikintam berniukui Louisui broliuko arba sesutės, ir galiausiai įsivaikino Lailą, augusią globos namuose Luizianoje.

„Kai žiūriu į Lailą, neturiu nė krislelio abejonės, kad jai skirta būti čia, – sakė aktorė. – Galiu tvirtai pasakyti: pats tinkamiausias vaikas atėjo pas mane pačiu tinkamiausiu metu“.

S.Bullock sakė, kad penkerių metų Louisas, kurį ji įsivaikino 2010-aisiais, smarkiai prisidėjo prie to, kad ji nusprendė priimti į šeimą dar vieną vaiką, ir jie tapo neišskiriami.

Sandra taip pat pripažino, kad iš pradžių Laila bijojo savo naujųjų namų. „Žinau, kad jai buvo baugu, ir norėjau, kad ji suvoktų, jog Louisas ir aš niekur nedingsime“, – sakė aktorė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių