Aktorė M. Kunis: motinystė išmokė nesavanaudiškumo

  • Teksto dydis:

Tapusi motina aktorė Mila Kunis sako sugebėjusi atsikratyti savanaudiškumo.

32 metų žvaigždė ir jos vyras Ashtonas Kutcheris (Aštonas Kačeris), kurie pirmagimės Wyatt (Vajat) susilaukė 2014 metais, gretai įsijautė į tėvų vaidmenį. Pradėjusi rūpintis mažyle, Mila atsikratė savo senų egoistiškų įpročių.

„Aš labai sąžiningai peržiūrėjau savo gyvenimo prioritetus, – sakė ji pramogų naujienų tinklalapiui „Entertainment Tonight“. – Per visą trečią savo gyvenimo dešimtmetį žygiavau būdama labai savanaudiška... Gerąja prasme, ne ta, dėl kurios turėčiau gailėtis. Dabar manau, kad vaikas man padėjo suprasti, kokia neįtikėtinai nesavanaudiška aš noriu būti“.

„Tai keičia mąstymą ir požiūrį į gyvenimą. Į nieką pasaulyje to nekeisčiau... Bet žinau, kad nusprendę turėti vaiką,mes buvome pasiruošę atsisakyti savanaudiškumo. Ar bent jau pradėti šį vyksmą, nes mes, žmonės, esame tikrai savanaudiškos būtybės iš prigimties“.

Wyatt net padėjo Milai kai ko išmokti. Ji išmokė moterį būti puikia partnere ir žmona vyrui Ashtonui, taip pat būti stipria – tai, ko reikia atsakingai motinai.

Ji dabar geriau planuoja savo laiką, nes vaikas diktuoja, kada jai keltis rytais. „Aš galiu atsipalaiduoti, kiek tik noriu, bet 6 val. 45 min. ji nubunda, pabundu ir aš, – šyptelėjo Mila. – Jai nerūpi, kad iš vakaro leidau sau atsiplalaiduoti... Tiesą sakant, net nežinau, ką reiškia atsipalaiduoti – gal neiti į lovą 21 val. 30 min.“.

Toks požiūris į gyvenimą ir motinystė yra nesuderinami su naujo Milos filmo „Bad Moms“ pavadinimu. Dar šiais metais kino ekranus pasieksiančioje juostoje ji vaidina su kitomis mamytėmis Kristen Bell (Kristen Bel), Christina Applegate (Kristina Eplgeit), Jada Pinkett Smith (Džada Pinket Smit), Kathryn Hahn (Ketrin Han) ir Annie Mumolo (Eni Mumolo).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių