Aktorė M. Fox laukiasi dar vieno sūnaus

  • Teksto dydis:

Megan Fox (Megan Foks) laukiasi trečio sūnaus, atskleidė jos tėvas.

30-metė aktorė laukiasi trečio vaiko nuo savo vyro Briano Austino Greeno (Brajeno Ostino Grino).

Megan tėvas Franklinas naujame interviu „Daily Mail Online“ sakė, kad šeimoje atsiras dar vienas mažas berniukas: brolis trejų Noah (Nojui) ir dvejų Bodhi (Bodhiui), taip pat – 14-mečiui posūniui Kassius (Kasijui).

„Megan yra nuostabi mama ir aš negaliu patikėti, kad ji turės tris berniukus, – pasakojo Franklinas. – Tapti seneliu buvo nuostabi patirtis ir (tai) dar labiau mus visus suartino.“

Balandžio mėnesį pasirodę pranešimai apie Megan nėštumą buvo tam tikras netikėtumas, nes manyta, kad ji ir buvęs „Beverli Hilso, 90210“ (Beverly Hills, 90210) aktorius Brianas skiriasi.

Franklinas tik neseniai atnaujino santykius su Megan – jie daug metų, jam išsiskyrus su jos motina Gloria (Glorija), nebendravo. Megan vestuvių su Brianu išvakarėse 2010 metais jis gavo jos SMS žinutę ir ji, pasak jo, „viską pakeitė“.

„Ji man pasakė, kad išteka, kad myli ir yra laiminga, – sakė jis. – Žinoma, buvau priblokštas, kad nebuvau jos vestuvių dalis ir kad tuomet dar niekada nebuvau sutikęs Briano. Tačiau dar labiau nudžiugau, kad ji išvis susisiekė su manimi ir man pasakė.“

„Mes tiek ilgai buvome susvetimėję, bet aš visuomet žinojau, kad vieną dieną ji sugrįš į mano gyvenimą ir mano širdis kone sprogo, kai perskaičiau jos žinutę, kad kitą dieną ji bus nuotaka“, – pasakojo Franklinas.


Šiame straipsnyje: Megan Foxlaukiasisūnusaktorė

NAUJAUSI KOMENTARAI

Petriukas

Petriukas portretas
Pramiegojot, žiūrnalistai! Reikėjo iškart apie sueitį pranešti.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių