Aktorė M. Cotillard su gyvenimo draugu vaidins besiskiriančią porą

Prancūzijos aktorė Marion Cotillard  su gyvenimo draugu, aktoriumi ir režisieriumi Guillaume'u Canet bus pora ir kine.

Viena žaviausių prancūzų kino porų susipažino dar 2003-aisiais filmuodamiesi juostoje „Jeux d’enfants“, po kelerių pradėjo susitikinėti, 2011-aisiais susilaukė sūnaus Marcelio ir iki šiol laikosi tvirtai įsikabinę vienas kito.

Net ir dirba kartu – sausį 43-ejų G. Canet pradėjo kurti naują filmą, kuris jam bus penktasis. Juostoje 40-metė „Oskaro“ laureatė M. Cotillard vaidins jo mylimąją.

Kol kas buvo paviešintas tik filmo pavadinimas – „Rokenrolas“. Dabar aiškėja, kad jo istorija turi sutapimų su garsios poros gyvenimu. Jiedu vaidins keturiasdešimtmečių porą, išgyvenančią krizę. Vyras nutaria atversti naują gyvenimo puslapį ir rašyti naują istoriją su jauna aktore. Visgi jam teks ištverti jos antausį – suprasti, kad yra atitrūkęs nuo dabartinio gyvenimo, kad jo saulelė jau juda vakarop ir kad jaunai moteriai pusamžis vyras toli gražu nėra geidžiama „partija“. 

Filmo premjeros data dar neskelbiama, tačiau prasitarta, kad afišoje puikuosis ir Prancūzijos kino žvaigždės Fanny Ardant bei roko legendos Johnny Hallyday pavardės. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių