Aktorė J. Aniston išrinkta gražiausia pasaulio moterimi

  • Teksto dydis:

Žurnalas „People“ išrinko aktorę Jennifer Aniston (Dženifer Aniston) 2016 metų Pasaulio gražiausia moterimi.

47 metų aktorės nuotrauka puikuojasi ant šio žurnalo kasmetinio 27-ojo specialaus numerio viršelio. „Pamaniau sau: „O, Dieve!“, – pasakojo J.Aniston žurnalui „People“ apie tai, kaip jautėsi išgirdusi netikėtą jai naujieną. – Buvo tokia labai jaudinanti, paauglystę primenanti akimirka“.

Reičel vaidmeniu televizijos seriale „Draugai“ (Friends) išpopuliarėjusi žvaigždė žurnalui taip pat prisipažino, kad bėgant metams išmoko rūpintis savo išvaizda, ir pridūrė, kad geriausiai jaučiasi būdama sveika ir stipri. Pasak jos, apie būtinybę rūpintis savimi suprato dar pačioje karjeros pradžioje – tuomet agentas paaiškino, kad ji negavo norėto vaidmens todėl, jog yra per putli.

„Juokinga, bet tuomet ištiko labai greitas virsmas iš „man nerūpi“ į „mes turime labai galvoti apie tai, ką dedame į savo kūnus, – pasakojo J.Aniston. – Taip pat turime galvoti, kaip  miegame ir kaip savimi rūpinamės. Kai esi dvidešimties, dar gali daugeliu atveju išsisukti“.

Paklausta, su kuo bėgantys metai ją išmokė susitaikyti, aktorė kvatodama atsakė: „Na, man niekada nepatiko mano sėdynė. Ji  – didelė. Anksčiau ji buvo atsikišusi ir mane erzindavo. O dabar žmonės (dėl tokių) moka pinigus, prisileidžia visokių injekcijų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

man..idomi.ir grazi.

man..idomi.ir grazi. portretas
Ji yra labai idomiu bruozu..naturali..pprotinga..jau praejo barbiu.silikoniniu metas...ir visos kaip is inkubatoriaus..grozio etalonas keiciasi..vel gryzta.naturalumas...o ne tustybiu ...silikoniniu.metas...Idomios ir protingos..ttai grozis ..

:)

:) portretas
Tai jum dabar grazios tik tos kur lupos kaip desros o akys issprogusios, vienodi antakiai visu? Dabar prisidaro i lupas tu injekciju mergos antakius vienodai issipaiso ir visos vienodos jokio isskirtinumo, o aniston labai grazi moteris isore ir vidum ir verta tokio titulo. Mokekit paneles issiskirt ir ziurekit kas jum tinka o nesivaikykit kazkokiu sablinu pigiu:)

Ane

Ane portretas
Rimtai? :D pagal ka sprendzia? :D gal jie graziu panu nemate :D
VISI KOMENTARAI 4

Galerijos

Daugiau straipsnių