Aktorė A. Hathaway pagimdė berniuką

  • Teksto dydis:

Aktorė Anne Hathaway (En Hatavėj) susilaukė pirmagimio.

E! ketvirtadienį pranešė, kad 33 metų „Vargdienių“ (Les Miserables) žvaigždė su vyru Adamu Shulmanu (Adamu Šulmanu) susilaukė sūnaus, kurį pavadino Jonathanu Rosebanksu Shulmanu (Džonatanu Rouzbenksu Šulmanu).

Berniukas gimė kovo 24 dieną Los Andžele.

„Kūdikis yra labai sveikas, jis apsuptas draugų ir šeimos narių Los Andžele, - sakė vienas šaltinis. - Anne ir Adamas beprotiškai laimingi, tapę tėvais“.

A.Hathaway atstovas spaudai Stephenas Huvane'as (Stivenas Hjuveinas) patvirtino šią džiugią žinią.

„Oskaro“ laureatė, vaidinusi tokiuose filmuose, kaip „Ir velnias dėvi Pradą“ (The Devil Wears Prada), „Naujokas“ (The Intern) bei „Meilė ir kiti narkotikai“ (Love and Other Drugs), vasario 28 dieną socialiniame tinkle „Instagram“ paskelbė nuotrauką, kurioje iš arti įamžintas jos nėščiosios pilvukas ir „Oskaro“ statulėlė.

Anne su aktoriumi ir prodiuseriu A.Shulmanu susituokė 2012-aisiais, po ketverius metus trukusios draugystės. Aktorė neslėpė, kad nuo tada, kai ištekėjo, svajojo tapti mama.

2013 metais žurnalui „Vogue“ ji sakė: „Dieve mano. Noriu būti mama, jaučiu, kaip stipriai mylėsiu savo vaikus. Visąlaik apie tai galvoju, nors kvaila taip elgtis, nes tai, kokia būsiu mama, priklauso nuo to, kokie bus mano vaikai. Nekantrauju su jais susitikti“.


Šiame straipsnyje: Anne HathawayaktoriaiHolivudas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių