Aktorė E. Latėnaitė-Beliauskienė prabilo apie didžiausią iššūkį

  • Teksto dydis:

Prie serialo „Moterys meluoja geriau“ komandos prisijungė talentinga jaunosios kartos teatro, televizijos ir kino aktorė Emilija Latėnaitė-Beliauskienė. Ji seriale atlieka temperamentingos ir greit įsiplieskiančios daugiavaikės mamos vaidmenį.

Seriale E. Latėnaitės-Beliauskienės kuriamas personažas – labai ryški ir temperamentinga moteris Alina, gyvenanti kaime su trimis vaikais. Pasak aktorės, ši moteris – nepasiduodanti, avantiūristiška, itin kūrybinga, tačiau vieniša.

„Susigyventi su šiuo vaidmeniu buvo smagu. Pradžioje jaudinausi, kadangi pagal scenarijų mano vaidinamas personažas smurtauja prieš vaikus, kas yra labai liūdna tema visuomenėje ir svetima man kaip asmeniui. Tačiau buvo įdomu būti ir toje pusėje, pajausti, ką tu turi jausti, kad galėtum taip elgtis su savo vaikais“, – sakė E. Latėnaitė-Beliauskienė.

Didžiausiu iššūkiu filmavimo aikštelėje aktorei tapo tai, jog kartu su ja seriale vaidino ir jos sūnus Abraomas. „Labai sunku suderinti tuos du vaidmenis, kur aš kaip profesionali aktorė, ir kur aš kaip mama. Kai būnu aikštelėje aš noriu būti tik aktorė, o tai reikalavo papildomų jėgų nubrėžti aiškią liniją tiek sau, tiek kitiems, kad aš dirbu savo darbą, o jūs – jei norite jog mano vaikas vaidintų – tai ir pasirūpinkite juo“, – pasakojo aktorė.

E. Latėnaitė-Beliauskienė pabrėžia, kad jai labai liūdna, jog jos vaidinama moteris yra pasiekusi tokią gyvenimo krizę, kuomet vaikų auklėjimo metodais tampa pakeltas tonas, draudimai, smurtas. „Gerai, kad ji sutiko Robertą“, – subtiliai naujais serialo siužeto vingiais intriguoja aktorė.

Aktorė tikina, kad filmavimo aikštelėje su išdykusiais vaikais bendrauti sekėsi puikiai, nes ir pati vaikystėje buvo neklaužada, prisigalvodavo šunybių ir svajonių pasaulis buvo ne ką prastesnis. Bendra ir tai, jog E. Latėnaitei-Beliauskienei labai artima gamta, kaip ir jos kuriamam personažui. „Kaime aš visada rasdavau ką veikti, ir gamta iki dabar labai svarbi. Tai nuo vaikystės likęs paveldas“, – teigė aktorė, nes būtent čia ji stengiasi kuo daugiau laiko leisti ir su savo sūnumi.

Dešimtasis serialo „Moterys meluoja geriau" sezonas į televizijos ekranus sugrįžo ne tik su žiūrovų jau pamiltais, bet ir naujais personažais bei itin intriguojančiu siužetu. Ryškiausi pokyčiai laukia žavingosios Medos (akt. Inga Norkutė). Ji susitiks su visomis savo 9-ių sezonų „meilėmis". Tuo tarpu Galinos (akt. Vitalija Mockevičiūtė) gyvenime prasidės naujas etapas: ji išsiskirs su Kostia (akt. Dž. Siaurusaitis) ir užmegs romaną su... „alfonsu".

Seriale vaidmenis ir toliau kurs Nerijus Gadliauskas, Inga Norkutė, Vitalija Mockevičiūtė, Džiugas Siaurusaitis, Ramūnas Rudokas, Marius Jampolskis, Dainius Kazlauskas ir kiti žinomi aktoriai. Prie „Moterys meluoja geriau" komandos prisijungs Darius Petkevičius ir Andrius Paulavičius, o Justiną Žiogaitę pakeis Skaistė Anusevičiūtė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių