Aktorei D. Barrymore – apdovanojimas už filantropiją

  • Teksto dydis:

Drew Barrymore (Dru Barimor) per iškilmingą metinę ACRIA vakarienę Niujorke atsiėmė pirmąjį Elizabeth Taylor (Elizabet Teilor) vardo apdovanojimą.

„Čarlio angelų“ (Charlie's Angels) žvaigždė ketvirtadienio vakarą buvo pagerbta už filantropinį darbą Afrikoje kovojant su AIDS, bet prisipažino, kad gavusi kvietimą nė neįsivaizdavo, kodėl buvo išrinkta kaip pirmoji naujojo apdovanojimo gavėja.

„Žmonės kalbėjo: „Oho, tu apdovanojama?“ O aš sakydavau: „Kodėl? Tai keista“. Galvojau: „Elizabeth Taylor – gerai, OK, mes abi buvom aktorės-vaikai, tai mums bendra. Ir, pripažinkime, abi esame hedonistės“, – sakė Drew.

„(Tačiau) ji nuveikė didžiulį šviečiamąjį darbą ... žmonėms su ŽIV ir AIDS ... ir, būdama tokia garsi, paliko tokį palikimą, kad yra ... prisimenama už filantropiją ir tą kampaniją, kurią vykdė, – toliau kalbėjo D.Barrymore. – Geriausias būdas man padėkoti jums yra likusį savo gyvenimą nugyventi taip, kad „aktorė“ būtų tik vienas dalykas mano gyvenimo aprašyme“.

Per paramos ŽIV nešiotojams ir AIDS ligoniams organizacijos ACRIA renginį pastate „Cunard Building“ taip pat buvo pagerbti fotografai Inez van Lamsweerde (Inez van Lamsverde) ir Vinoodhas Matadinas (Vinodas Matadinas).



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių