Akcijos „Sukurkime Kalėdų stebuklą“ dalyvė D. Andriuškaitė: sunku tramdyti ašaras

  • Teksto dydis:

„Visi kartu mes galime labai daug. Ne tik išpildyti Kalėdų stebuklą, bet ir pakeisti vaikų požiūrį į daugelį dalykų. Nuoširdus bendravimas jiems labai reikalingas“, – emocijas sunkiai tramdė pramogų pasaulyje gerai žinomas modelis Deimantė Andriuškaitė. Mergina viliasi, kad gruodžio 29 d. Jonavos rajono vaikų globos namuose vykusi akcijos „Sukurkime Kalėdų stebuklą“ šventė taps gražia tradicija ir bus rengiama kasmet.

Akcijos organizatoriai gražiausių metų švenčių laikotarpyje nusprendė tapti geros valios ambasadoriais ir surengti nuotaikingą renginį Jonavos vaikų globos namų auklėtiniams. Rengėjai atvirauja, kad tokio skaičiaus bendraminčių ir norinčių prisidėti tikrai nesitikėjo. Dovanomis ir dėmesiu nusprendė pasidalyti gausybė pavienių žmonių, verslo organizacijos ir pramogų pasaulio atstovai.

„Deimantė buvo viena pirmųjų, kuri su mumis susisiekė. Įtemptoje savo darbotvarkėje ji surado laiko ne tik atvežti dovanas ir skanėstus, bet kartu vyko į renginį. Tai dar kartą patvirtina, kad laiko geriems darbams gali surasti kiekvienas“, – įspūdžiais po šventės dalijosi akcijos organizatorė Miglė Ščavinskaitė.

Dalyvavo pirmą kartą

Kasmet vykstantys masiniai projektai tampa sektinu pavyzdžiu. Gerumo akcijų metu aukojami pinigai, perkamos dovanos ir daiktai tiems, kuriems to labiausiai reikia. Populiarėjantys projektai vis dažniau sulaukia ir pramogų pasaulio atstovų dėmesio. Būtent jie tampa traukos akcentu ir savo pavyzdžiu skatina prisidėti.

Norisi skirti kuo daugiau dėmesio ir laiko vaikučiams globos namuose

„Sunkiai tramdžiau ašaras. Esu jautri, todėl matant besidžiaugiančius vaikus spaudė širdį. Tokiais momentais suprantu, kiek daug gyvenime turiu ir kokia laiminga esu. Dėl šios priežasties norisi skirti kuo daugiau dėmesio ir laiko vaikučiams globos namuose“, – pasakojo pirmą kartą tokioje akcijoje dalyvavusi Deimantė.

Į Jonavos rajono vaikų blogos namus ketvirtadienio vakarą keliavo tikro Kalėdų senelio išdalytos dovanos. Dar prieš renginį visi 49 vaikų namų globotiniai surašė savo slapčiausius norus, kuriuos ir buvo siekiama išpildyti.

„Eimanto ir Agnės Zokaičių dovanoti šventiniai pyragai, vaiką iš globos namų auginančios Ingos Budrienės užkandžiai ar „Beauty Line UA“ įteiktos kosmetikos priemonės – tik maža dalis to, ką įteikėme mažiesiems. Gerų žmonių Lietuvoje yra labai daug, o tie, kurie vyko kartu, įsitikino, kokia teigiama emocija aplanko žiūrint į vaikų akis“, – atviravo akcijos ambasadorė M. Ščavinskaitė. 

Šventė ne tik vaikams

Gerų emocijų neslėpė ne tik vaikai, bet ir juos prižiūrintis kolektyvas. Vaikų globos namų direktorė Emilija Markucevičienė linkėjo visiems pačių geriausių ateinančių metų ir kartu Eigile Malinauskaite ir Adomu Kazakevičiumi sukosi šokių aikštelėje.

„Pažįstu daug gerų žmonių, todėl neabejojau, kad ir šį kartą sulauksime norinčių prisidėti. Stengėmės, kad vaikai ne tik pajustų dėmesį ir rūpestį, bet ir pasidžiaugtų nuotaikingu vakaru“, – sakė kartu su garso ir muzikos specialistais į šventę atvykęs „Renginys tau“ direktorius Irmantas Pileckas.

Prie kasmet vis didesnio populiarumo ir geros valios žmonių pagalbos sulaukiančių projektų prisijungia ir režisierė, humoristė Hana Šumilaitė. Ilgus metus ne tik suaugusių, bet ir vaikų teatro veiklą kuruojanti moteris vaikų namuose lankosi ir juose laiką leidžia nuolat. Pasak režisierės, dėmesys ir būvimas su vaikais ją geriausiai įkvepia meniniams darbams.

„Džiaugiuosi ir dėkoju organizatoriams už galimybę sudalyvauti tokioje akcijoje. Vaikai, nesvarbu, kurioje aplinkoje gyvena, yra mūsų ateitis ir prioritetas. Gerovė ir žmogiškasis ryšys su jais mums turi būti svarbiausia“, – sakė šventėje vaikams nuotaikingą pasirodymą surengusi H. Šumilaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Organizatorius

Organizatorius portretas
Mielieji, visų jūsų dėka mes padarėme šventę Šiltiems nuoširdiems vaikams. O dėl ponios Ingos Budrienės ne tik duona kepta ,bet ir didžiausiu maišu žaislų. Plius daug kas nepaminėtas : Mantas kuris nupirko ausinės profesionalias, Agnė kuri indelių šaukšteliu pridėjo ne vienai Šventei.... Ačiū visiems kas prisidėjo... Dabar zinom ko reik... Ačiū

NORI PASVEIKINTI SUKURUS KALEDU STEBUKLA IR NEREIKIA TRAM

NORI PASVEIKINTI  SUKURUS KALEDU STEBUKLA  IR NEREIKIA TRAM portretas
NORIU PASVEIKINTI SUKURUS STEBUKLA IR NEREIKIA TRAMDYTI ASARU JOS KAIP TIK JEI ISBEGA TAI GERUMA PAVIDALU

NORI PASVEIKINTI SUKURUS KALEDU STEBUKLA IR NEREIKIA TRAM

NORI PASVEIKINTI  SUKURUS KALEDU STEBUKLA  IR NEREIKIA TRAM portretas
NORIU PASVEIKINTI SUKURUS STEBUKLA IR NEREIKIA TRAMDYTI ASARU JOS KAIP TIK JEI ISBEGA TAI GERUMA PAVIDALU
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių