„AC/DC“ patvirtino – grupės vokalistu tapo „Guns N'Roses“ lyderis

Sekmadienį Australijos rokeriai „AC/DC“ pagaliau patvirtino gerbėjų spėliones – naujuoju grupės vokalistu iš tiesų taps Axlas Rose'as.

54-erių dainininkas žinomas kaip garsios grupės „Guns N'Roses“ siela.

Jis pakeis ilgametį „AC/DC“  vokalistą Brianą Johnsoną ir prisijungs prie grupės gastrolių Europoje jau gegužę. Čia vyksiantis turas prasidės gegužės 7 d. Lisabonoje.

Kovo viduryje koncertus „AC/DC“ kolektyvas buvo priverstas atšaukti koncertus dėl svarios priežasties – gydytojų įspėjimo ir reikalavimo, kad B. Johnsonas turi baigti karjerą arba koncertai pribaigs jo klausą. Dėl 68-erių vokalisto apkurtimo grėsmės grupė atšaukė suplanuotus pasirodymus, tačiau patikino, kad koncertai tikrai įvyks, tik galbūt jau su kitu dainininku.

Daininkas rastas, tačiau „AC/DC“ gerbėjams nėra dėl ko džiūgauti, – vos paskelbus žinią, imta dalintis spėlionėmis ir nerimu dėl mylimos grupės ateities. Juolab kad pranešimas apie A. Rose'o prisijungimą išplatintas likus vos kelioms valandoms iki JAV vykusio „Coachella“ festivalio, kuriame pasirodė „Guns N.Roses“. Paskutinis A. Rose'o karjeros vingis itin intriguoja muzikos gerbėjus, juolab kad visai neseniai nuskambėjo džiugi žinia apie tai, kad pagaliau baigėsi 20 metų trukęs jo ir gitaristo Slasho „šaltasis karas“. Rokeriai vėl groja kartu ir susitaikymą atšventė dideliu koncertu balandžio pradžioje. 

Ar A. Rose'as taps nuolatiniu „AC/DC“ vokalistu, ar ši legendinė grupė po koncertų turo paskelbs išsiskirstanti, žinių teks palaukti. 

Grupė „AC/DC“ nuo susikūrimo 1973-aisiais pardavė daugiau kaip 200 mln. įrašų.

 

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių