73 metų M. Jaggeris vėl tapo tėvu

  • Teksto dydis:

Didžiosios Britanijos roko veteranas Mickas Jaggeris (Mikas Džegeris) ketvirtadienį vėl tapo tėvu, būdamas 73 metų, pranešė jo atstovas.

Šis įvykis buvo ne vienintelė džiugi žinia M.Jaggeriui, nes jo grupės „The Rolling Stones“ naujausias albumas atrodo netrukus iškopsiantis į muzikos hitų viršūnę – pirmąkart per pastaruosius du dešimtmečius.

Dainininko 30-metė partnerė balerina Melanie Hamrick (Melani Hamrik) ketvirtadienį Niujorke pagimdė berniuką, sakoma dainininko vardu paskelbtame pranešime.

M.Jaggerio naujasis sūnelis yra apie pustrečių metų jaunesnis negu jo provaikaitė, gimusi 2014-ųjų gegužę.

„Melanie Hamrick ir Micko Jaggerio sūnus gimė šiandien Niujorke, o jie abu sužavėti“, – sakė dainininko atstovas Bernardas Doherty (Bernardas Dohertis).

„Mickas buvo ligoninėje, kai gimė kūdikis. Motina ir kūdikis jaučiasi gerai, o mes prašome žiniasklaidos šiuo metu gerbti jų privatumą“, – pridūrė jis.

Iš keturių ankstesnių ryšių M.Jaggeris turi septynis vaikus, kurių amžius – nuo 17 iki 46 metų: Karis, Jade (Džeid), Elizabeth, Jamesą (Džeimsą), Georgią (Džordžiją), Gabrielį (Geibrielį) ir Lucas (Luką).

Jis taip pat turi penkis anūkus, o nuo 2014-ųjų gegužės tapo proseneliu, kai jo vaikaitė Assisi (Asizi) susilaukė mergytės.

M.Jaggeris užmezgė romaną su M.Hamrick tuojau po 2014-aisiais įvykusios jo partnerės L'Wren Scott (L'Ren Skot), su kuria jis gyveno 13 metų, savižudybės.

Sekmadienį „The Rolling Stones“ naujausias studijinis albumas „Blue & Lonesome“ tikriausiai iškops į Britanijos muzikos hitų viršūnę.

Šį studijinį albumą grupė išleido po ilgiau nei dešimtmetį trukusios pertraukos; jį sudaro septyni perdainuoti kitų muzikantų bliuzo kūriniai. Savaitės viduryje šis albumas Jungtinėje Karalystėje buvo perkamiausias ir toli pranoko visus kitus.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Rita

Rita portretas
Labai įdomi būtų medikų nuomonė ir tyrimai.Tokio senio kokia jau ta sperma gali būti..... ,supuvusi ...ir koks tas vaikas į pasaulį ateis,gal koks daunas,o tai laimė....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių