72-ejų jau prosenelis M. Jaggeris turės dar vieną vaiką

  • Teksto dydis:

„The Rolling Stones“ lyderis ir prosenelis Mickas Jaggeris (Mikas Džageris) turės dar vieną vaiką.

Britų bulvarinis laikraštis „The Sun“ paskelbė, kad 72 metų muzikanto 29 metų draugė Melanie Hamrick (Melani Hamrik) laukiasi. O M. Jaggerio atstovas laikraščiui patvirtino, kad M. Hamrick nėščia, ir sakė: „Niekas jo netrikdo ... Jie į viską žiūri ramiai.“

Amerikiečių baleto šokėja, kuri šoko „American Ballet Theatre“ Niujorke, su „The Rolling Stones“ lyderiu susitikinėja pastaruosius dvejus metus ir, šaltinių teigimu, yra maždaug tris mėnesius nėščia.

Kūdikis turi gimti sausio mėnesį. Tai bus jos pirmas ir M. Jaggerio aštuntas vaikas.

„Jis nepaprastai (ją) palaiko, – minėtam laikraščiui sakė šaltinis. – Ji labai sumani, protinga, linksma ir pati žino, kaip nori gyventi. Ji žino, kokius puikius santykius Mickas palaiko su visais savo vaikais, ir negali sulaukti, kada jis vėl taps tėvu. Jie ramiai žiūri į šias naujienas.“

Mickas ir Melanie pirmą kartą gandus apie savo romaną išprovokavo 2014-ųjų birželį, praėjus vos 3 mėnesiams po to, kai nusižudė jo draugė, mados dizainerė L'Wren Scott (Loren Skot).

Tuo metu rokeris buvo nufotografuotas su balerina viešbučio balkone Šveicarijoje ir nuo to laiko jiedu reguliariai matydavosi. Tačiau šaltinis sakė, kad pora gyvena atskirai.

„Melanie yra labai amerikietiška ir nenori kraustytis į Londoną, nors jie reguliariai matosi jau ilgą laiką, – „The Sun“ sakė atstovas. – Mickui patinka, kaip jie yra susitarę, ir jis nenori palaikyti naujų oficialių santykių.“

Mickas jau turi septynis vaikus su keturiomis kitomis moterimis, tarp jų – keturis vaikus su buvusia ilgamete partnere, supermodeliu Jerry Hall (Džeri Hol).

M. Jaggeris tėvu tapo 1970 metais, kai dainininkė Marsha Hunt (Marša Hant) pagimdė Karis Jagger (Keris Džager), kuriai dabar – 45-eri. Po metų jo tuometinė žmona Bianca Jagger (Bjanka Džager) pagimdė Jade (Džeid), kuriai dabar 44-eri.

Tada iš partnerystės su J. Hall gimė Lizzy (Lizi), dabar – 32-ejų, Jamesas (Džeimsas), 30-ies, Georgia May (Džordžija Mei), 24-erių, Gabrielis, 18-os. Dar yra 17-metis Lucas Jaggeris (Lukas Džageris), kurio motina yra Luciana Gimenez Mora (Lusiana Chimenes Mora).

M. Jaggeris taip pat turi penkis vaikaičius, o 2014-aisiais tapo proseneliu, kai Jade Jagger 21 metų duktė Assisi Jackson (Asisi Džekson) pagimdė mergaitę.

Stebinančios naujienos apie dar vieną Micko vaiką pasirodė vos du mėnesiai po to, kai jo grupės draugo, 68 metų Ronnie Woodo (Ronio Vudo) žmona, teatro prodiuserė Sally Humphreys (Sali Hamfris), pagimdė dvynukes.

R. Woodas turi keturis suaugusius vaikus iš dviejų ankstesnių santuokų: su dabar jau mirusia Krissy Findlay (Krisi Findlėj) ir Jo Wood (Džo Vud). Sally, kuri yra 30-čia metų jaunesnė už Ronnie, už jo ištekėjo 2012 metais, po žaibiško šešių mėnesių romano.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių