53 metų rusų kilmės multimilijardierė M. Louis-Dreyfus laukiasi dvynių

  • Teksto dydis:

Rusų kilmės šveicarė multimiljardierė verslininkė Margarita Louis-Dreyfus (Margarita Lui-Dreifus), Prancūzijos konglomerato „Louis Dreyfus Commodities“ ir Marselio futbolo komandos „Olympique“ savininkė, laukiasi dvynių, pranešė jos įstaiga pirmadienį.

„Garsiojo prancūzų verslininko Roberto Louis-Dreyfuso (Roberto Lui-Dreifuso) 53 metų našlė 2016 metų balandžio pradžioje turėtų susilaukti dvynukių mergaičių, nurodoma „Louis Dreyfus Commodities“ pranešime.

„Ji ketina iki pat gimdymo eiti savo kaip pirmininkės pareigas, padaryti pertrauką ir balandžio pabaigoje vėl grįžti į darbą“,– nurodoma jame.

M.Louis-Dreyfus gimė Rusijoje, o Šveicarijos pilietybę gavo iš savo pirmo vyro šveicaro. Su R.Louis-Dreyfusu ji susipažino 1988 metais.

Pora susituokė 1992 metais ir susilaukė trijų sūnų. R.Louis-Dreyfusas, kuris prieš imdamasis šeimos verslo vadovavo kelioms bendrovėms, tarp jų ir „Adidas“, mirė nuo leukemijos 2009 metais.

Vadovavimą jo verslui ir futbolo komandą perėmė našlė, kuri dabar yra laikoma viena turtingiausių pasaulio moterų ir kurios turtas, remiantis „Forbes“, siekia 7,1 mlrd. JAV dolerių.

Dabartinis M.Louis-Dreyfus partneris yra 52-jų Philippas Hildebrandas (Filipas Hildebrandas), buvęs Šveicarijos centrinio banko vadovas ir dabartinis JAV investicijų milžinės „ BlackRock“ vicepirmininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių