50 kg be dietų atsikračiusio jaunuolio „prizas“ – didelė problema

  • Teksto dydis:

Šią ketvirtadienio pavakarę 17.35 val. LNK „Yra, kaip yra“ laidos inicijuoto lieknėjimo projekto dalyviai dalinsis savo išgyvenimais, su kokiais sunkumais jiems tenka susidurti numetus ne vieną dešimtį kilogramų.

50 kilogramų atsikratęs Marius pasakos, kad dėl tokio svorio numetimo susidūrė su nemalonia problema – odos pertekliumi ant pilvo ir krūtines padidėjimu. Anot Mariaus, pilvas dabar atrodo labai neestetiškai. Vyras mano, kad didžiausia klaida ta, kad per visą svorio metimo laiką jis nesportavo. Savo pilvo nuotraukas Marius yra siuntęs ir sporto treneriams, tačiau šie pasakę, kad be plastinės operacijos čia nieko nepakeisi.

Marius teigia, kad atsikratyti svorio įmanoma ir be jokių skrandžio mažinimo operacijų. Jis kruopščiai rašėsi, ką valgo, kokiomis aplinkybėmis valgo, todėl jam nereikėjo laikytis jokių dietų – užteko sveikai ir protingai maitintis.

Laidoje dalyvausiantis gydytojas Gintautas Papečkys kalbės, kad Lietuvoje yra labai populiarios skrandžio mažinimo operacijos, tačiau dėl to ir kyla papildomų problemų – natūraliai atsiranda odos perteklius, todėl tam tikrais atvejais būtina atlikti operacijas. Tačiau ne visuomet reikia griebtis skalpelio. Jeigu žmogus jaunas, oda gali susitraukti ir pati, tam reikia atlikti specialius pratimus. Tačiau jeigu žmogus yra vyresnis, situacija komplikuojasi.

Kita laidos dalyvė – 34-erių Gražina. Moteris teigia, kad nereikėtų bijoti grožio operacijų. Pati Gražina yra pasidariusi jų ne vieną: operavosi krūtinę, nosį ir pilvą. Laidos „Yra, kaip yra“ svorio metimo akcijoje dalyvaujanti Eglė sakys, kad ji yra už plastines operacijas. Moteris nemato nieko blogo, jeigu yra pašalinama viena kita raukšlelė, tačiau jeigu tokios operacijos pradedamos daryti būnant vos 18 metų, tuomet jau yra negerai.

Visa laida apie plastines operacijos – šią ketvirtadienio pavakarę 17 val. 35 min. per LNK.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Vika

Vika portretas
Amzinai sedi ta Tulcina ir vis mokina,kaip gyventi ir maitintis,o paciai reiketu pasirodyti seimos daktarui,nes isblyskusi - atrodo labai prastai. Gal jai mazakraujyste? Uztenka ja cia kvietineti i laidas apie "sulieknejima" - ateina liesos kaip kartys ir aiskina,kaip reikia maitintis.,kad taip "gerai" atrodyti. Reikia skirti lieknuma nuo liesumo. Na,o tokiems,kuriems tikrai reikia mesti svori ir jie ta daro - pagarba,nes cia reikia gelezines valios.
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių