44-erių sulaukusi I. Jurgelevičiūtė gerbėjams dovanos 44 koncertus

  • Teksto dydis:

Fotosesija S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome, kokosų vanduo, šampano aliejus, aitriosios paprikos, rankų darbo saldumynai, sniegas vasarą – tai tik dalis staigmenų, kurių iš artimųjų ir bičiulių sulaukė gimtadienį šventusi dainininkė Irma Jurgelevičiūtė.

Į Kauno kavinę svečius sukvietusi sukaktuvininkė sakė nė neįsivaizdavusi, jog netikėtumai jos lauks nuo pat ankstyvo ryto. Tik baigusi mėgautis rytine kava I. Jurgelevičiūtė sulaukė skambučio su prašymu kuo skubiau pasiruošti išvykti iš namų. „Kur važiuosiu, nežinojau, bet patarta patogiai apsirengti“, – pasakojo atlikėja.

Kelionės tikslu tapo S. Dariaus ir S. Girėno aerodrome esanti fotografo Jono Pugevičiaus fotostudija „Nepozuota akimirka“. I. Jurgelevičiūtė tik tuomet sužinojo, jog draugai 44-osios sukakties proga jai rengia gimtadienį keturių stichijų ir keturių metų laikų tema. Prie dviejų gamtos jėgų – vandens ir oro – ji galėjo prisiliesti būtent aerodrome.

„Visas aerodromo balas išbraidžiau!“, – su šypsena pasakojo geros nuotaikos fotosesijoje nestokojusi dainininkė.

Vandens stichijos atstovais gimtadienio vakarą svečių buvo parinkti ir dar du dalykai – gamtos sukurtas kokosų vanduo bei talentingų kosmetologijos specialistų kūrybos vaisius – šampano aliejus.

Ugnį gimtadienyje simbolizavo daugybė žvakių ir Lietuvoje užauginta aitrioji paprika, o žemę – šiųmetinio derliaus sodo bei daržo gėrybių rinkinys.

Kavinės interjeras buvo taip dekoruotas, kad primintų skirtingus metų laikus. Pavasaris, vasara, ruduo... O žiemą I. Jurgelevičiūtei ir jos svečiams padovanojo mentalistas Nicholas Kin.

Dainininkė sakė prieš trejus metus per gimtadienį su draugais plaukiojusi laivu Kauno mariomis. Jai yra tekę į savąją šventę vykti ir užrištomis akimis bei patekti į limuzine laukiančių draugų būrį.

„Ko palinkėčiau sau? Išminties. Dvasinės stiprybės. Suvokti, kad negali pakeisti to, kas jau įvyko. Žengti tik pirmyn. Linkėti yra nelengva. Ypač, kai žinai, kad viskas gali išsipildyti“, – sakė I. Jurgelevičiūtė.

Gimtadienį atšventusi dainininkė neabejoja – šie metai jai yra ypatingi. Nuo pavasario iki žiemos visoje Lietuvoje iš viso įvyks 44 jos pasirodymai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Giedre

Giedre portretas
Buvau neseniai Irmos koncerte, jėga. Kaip visada nuostabi nuoširdi ir mylima, tik va naujų dainų laukiame. Tikimės albumo kur jis???

Kurmis

Kurmis portretas
"Nepozuota akimirka"? Visos nuotraukos istisas pozavimas.

cianga

cianga portretas
kale!!!
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių