31 iš 45 filmo „Hardcore Henris“ herojų – prostitutės

  • Teksto dydis:

„Hardcore Henris“ režisierius Ilja Naishulleris socialiniuose tinkluose atskleidė, kad 31 iš 45 juostoje nusifilmavusių moterų yra prostitutės.

„Norėjau padėkoti joms už tai, kad sutiko filmuotis, todėl visų jų pavardes įtraukėme į titrus. Jos – tikrai drąsios moterys, todėl vertos būti paminėtos“, - sakė filmo kūrėjas.

Filmas „Hardcore Henris“ yra turbūt pirmasis filmas istorijoje, nufilmuotas iš pagrindinio veikėjo perspektyvos. Kitaip tariant, žiūrovai visus filmo įvykius stebės pagrindinio herojaus Henrio akimis. „Neabejoju, kad filmas patiks ne tik kompiuterinių žaidimų mėgėjams, bet ir tiems, kurie didžiuosiuose ekranuose trokšta veiksmo. Filmo žvaigždė Sharlto Copley man sakė, kad nėra dirbęs sunkesnio darbo. Aš galiu tik pritarti. Kurti tokį filmą – tikras iššūkis“, - sako „Hardcore Henris“ režisierius I. Naishulleris.

„Šis filmas – tai tikras pervesmas kino istorijoje. Nesuprantu, kaip niekas iki šiol nesugalvojo sukurti kažko panašaus. Tai – visiškai nauja patirtis. Įsivaizduokite: jūs patirsite lygiai tą patį, ką patiria pagrindinis filmo herojus. Tai pakelia į naujas aukštumas ir suteikia nepakartojamas emocijas“, - neabejoja T. Bekmambetovas.

Filmas pasakoja istoriją apie žmogų, kuris pabunda ir nieko neprisimena. Pagrindinis herojus mato prieš save moterį, kuri sakosi esanti jo žmona Estelė ir teigia išplėšusi jį iš mirties nagų. Ko gero, ji teisi, nes netrukus paaiškėja, kad bent pusė herojaus kūno dalių pakeista mechaniniais protezais. Herojus jaučiasi lyg robotas. Tačiau bandant prisipratinti šią mintį, į palatą, kurioje Henris guli, įsiveržia nepažįstami vyrai, bando jį nušauti ir pagrobia Estelę. Kadangi ji vienintelė gali papasakoti, kas jis toks, Henris pasiryžta ją surasti. Ištrūkęs į miestą, netrukus išsiaiškina, kad yra Maskvoje.

„Ar esu čia buvęs anksčiau? Nepamenu. Aišku tik tai, kad daugybė žmonių nori mane nudėti. Už ką? Neįsivaizduoju. Bet nežadu lengvai pasiduoti“, - intriguoja filmo kūrėjai.

Filmas „Hardcore Henris“ Lietuvos kino teatruose – nuo balandžio 15 d. 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių