„2 Barus“ paliko į audringą konfliktą įsivėlęs Aurimas

  • Teksto dydis:

Pramoginis TV3 vasaros projektas „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ tęsiasi – šįvakar televizijos žiūrovus ekrane ir toliau džiugino jau trečioji išlikimo kova. Pasibaigus tiesioginiam eteriui su projektu atsisveikino dar vienas dalyvis – profesionalus barmenas, į akis tiesą rėžiantis Aurimas.

Ant karštosios kėdės Aurimas buvo pasiųstas po to, kai įsivėlė į audringą konfliktą su vyriausia projekto dalyve Ernesta.

Jau nuo pat projekto pradžios nuolatiniai konfliktai ir sąmokslai drebina „juodųjų velnių komandą“, todėl jie jau antrą savaitę iš eilės atsiduria išlikimo kovoje. Didžiausią patirtį už baro turinčiam Aurimui konfliktas su Ernesta šį sekmadienį užtarnavo pirmąją karštąją kėdę. Praėjusią savaitę įvykęs audringas ginčas tarp dalyvių kilo po to, kai Aurimas supyko, kad Ernesta nuvalė jo apipiltą stalą.

„Su Ernesta viskas jau išsiaiškinta. Tas incidentas kur buvo, tai buvo per daug įtampos jau susikaupę. Dabar viskas yra gerai“, – apie įsiplieskusį konfliktą su Ernesta tiesioginio eterio metu kalbėjo Aurimas ir kvietė visus žiūrovus jį palaikyti.

Trečioje išlikimo kovoje ant antrosios karštosios kėdės sėdo ir prie Aurimo prisijungė vienu iš projekto lyderiu tituluojamas Žygis. Projekto „dainorėlį“ ant karštosios kėdės pasodino daugiausiai pliusų surinkęs ir savaitės lyderiu tapęs paprastas kaimo vaikis, statybininkas iš Lazdijų rajono Renaldas.

„Jeigu jau aiškinasi santykius, tai tegul išsiaiškina iki galo ir vyriškai. Sėdasi Žygis. Jį sodinu vien dėl to, kad nenorėjau sodinti antrą savaitgalį iš eilės Ernestos, tai būtų negarbinga, nevyriška. Dar esame komanda, tai turėtų būti tarp visų lygybė“, – savo sprendimą argumentavo Renaldas.

Antrąją karštąją kėdę užėmęs Žygis tikino, kad šiame realybės šou pildosi jo svajonės, todėl prašė žiūrovų jį palaikyti. „Aš esu toks pats lygus ir nesu tikrai kažkoks lyderis. Gal komanda taip labiau liepia manyti, bet aš bijočiau sėsti su bet kuriuo žmogumi. Ar su Aurimu, ar su Renalda, ar su Ernesta. Man čia žiauriai patinka atmosfera, nuotykiai. Šiame projekte pildosi mano svajonės. Tikiuosi, kad mane šiandien tie žmonės palaikys ir leis man išlikti šiame projekte“, – kalbėjo vaikinas.

Susumavus telefonu ir internetu balsavusių žiūrovų balsus transliacijos pabaigoje paaiškėjo, kad projektą didele balsų persvara palikti turi Aurimas. Tai jau trečiasis dalyvis, kuris projektą paliko po išlikimo kovos. Aurimas sulaukė 8638 palaikymo balsų, o Žygis gavo net 18 980 žiūrovų balsus.

Tiesioginėje transliacijoje buvo aptartos ir daugiausiai dėmesio šią savaitę sulaukusios Juliaus ir Viktorijos simpatijos. Internautų favorite tapusi mergina buvo apdovanota romantišku pasijodinėjimu žirgais, į kurį ji kartu pasikvietė ir Julių.

Trečioje TV3 realybės šou „2 Barai. Gyvenimas greitkelyje“ išlikimo kovoje žiūrovams savo hitus dovanojo grupė „Patruliai“ ir dainininkas Ovidijus Vyšniauskas, o barmenai Julius ir Renaldas surengė tikrą repo kovą.


Šiame straipsnyje: 2 BaraitelevizijapramogosTV3

NAUJAUSI KOMENTARAI

ZALGRIBIS

ZALGRIBIS portretas
KOKS CIA SAU JEI PER DIENA NESUREMKA ZMONIU TIK KAZKOKIOS PEZONES TEGUL COLOLO PASIMOKO IS VALINSKO BARAS BARAS 2 JIE TAI NORS ZMONES PER SAVAITE KLIENTUS APTARNAUDAVO O CIA KASKOK S

o sita

o sita portretas
nesusipratima "realybes sou" dar yra ziurinciu??? Cia reitingai reikalingi tooookioms "intelektualinems" laidoms??? Tuoj numirsiu is juoko
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių